Άγριες μέλισσες spoiler: στο φως το ένοχο μυστικό της Δρόσως!

6 Απριλίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: στο φως το ένοχο μυστικό της Δρόσως!

Μία αποκάλυψη-σοκ έρχεται στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει τη Δρόσω σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Την ώρα που κυνηγά το όνειρό της στον κινηματογράφο, ανακαλύπτονται ένοχα μυστικά και το όνειρο τείνει να εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Άγριες μέλισσες spoiler: στο φως το ένοχο μυστικό της Δρόσως!

Σαν βόμβα αναμένεται να σκάσει το αμαρτωλό παρελθόν της Δρόσως. Και όλα αυτά όταν σε λίγο καιρό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η ταινία που πρωταγωνιστεί. Μία ταινία που πιστεύει ότι θα της αλλάξει όλη τη ζωή.

Η Δρόσω έρχεται λοιπόν αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια της ζωής της. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Δάκης παίρνει μια πληροφορία για τη Δρόσω και τον Νώντα. Και πλέον αρχίζει να ανησυχεί πάρα πολύ ότι η ταινία που ετοιμάζει θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Δεν αποκλείεται να τιναχθούν όλα στον αέρα και αυτό είναι κάτι που τον τρομάζει.

Ενώ το συνεργείο και οι ηθοποιοί ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι, ο ίδιος αποφασίζει να ψάξει μόνος του για να δει αν ισχύουν όσα έμαθε.

Οι πληροφορίες που συλλέγει έχουν να κάνουν με το παρελθόν της πρωταγωνίστριάς του στην Τρούμπα. Είναι η εποχή που η Δρόσω τραγουδούσε στο καμπαρέ που είχε ο Νώντας. Αν αυτές οι πληροφορίες δουν το φως της δημοσιότητας, είναι σίγουρο ότι η πρεμιέρα της ταινίας θα εξελιχθεί σε μεγάλο σκάνδαλο!

Θα μάθουν όλοι το αμαρτωλό παρελθόν της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες και ποια στάση θα κρατήσει ο Δάκης από δω και στο εξής απέναντί της;

Ήδη ο σκηνοθέτης αρχίζει να γίνεται απόμακρος και επιθετικός. Η μικρή Σταμίρη προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο Κωνσταντής είναι συνεχώς δίπλα της. Ξέρει άλλωστε τα πάντα για τη Δρόσω. Ουσιαστικά είναι εκείνος που την πήρε από την Τρούμπα και τη γύρισε στο Διαφάνι.