Άγριες μέλισσες spoiler: «Συγγνώμη Ελένη για το κακό που σου έκανα»! Έτσι έρχεται η μεγάλη ανατροπή στη σειρά

Δημοσιεύθηκε: 16 Μαΐου 2021 08:40
Άγριες μέλισσες spoiler: «Συγγνώμη Ελένη για το κακό που σου έκανα»! Έτσι έρχεται η μεγάλη ανατροπή στη σειρά

Ο Βόσκαρης και η Ελένη πραγματοποιούν μία τελευταία συνάντηση στη φυλακή. Η οποία και θα αλλάξει τα πάντα, στις Άγριες Μέλισσες.

Για πρώτη φορά θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο του Βόσκαρη. Ο οποίος θα ανοίξει τα χαρτιά του στη γυναίκα που βασάνισε όσο καμία, στην Ελένη Σταμίρη.

Το μίσος του για εκείνη έχει σβήσει, από τη στιγμή που μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη μητέρα του. Η τελευταία δεν σκότωσε τον πατέρα του όπως πίστευε, αλλά δράστες ήταν οι Σεβαστοί.

Το όνομά της του θύμιζε το έγκλημα της δικής του Ελένης, η οποία έφυγε άδοξα. Χωρίς να βρει το θάρρος να πει στο παιδί της την αλήθεια.

Ο Βόσκαρης, όσο ζούσε τη μισούσε με όλο του το είναι. Έτσι, το μίσος αυτό μεταφέρθηκε και σε άλλες γυναίκες και, ειδικά, στην Ελένη. Στο τέλος, όμως, όλα αλλάζουν ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με το TV24, ο Βόσκαρης καλεί την Ελένη στη φυλακή. Εκείνη, αν και διστάζει, αποφασίζει να τον επισκεφτεί από περιέργεια κι ανησυχία.

Ο Βόσκαρης της μιλάει για τον θάνατο του Γιώργη Σταμίρη, τονίζοντας πως τον σκότωσαν ο Δούκας με τον Σέργιο. Ενώ η Ελένη αρνείται να το πιστέψει, στη συνέχεια φαίνεται να πείθεται.

Ο Βόσκαρης της ζητάει να μην αφήσει άλλο τους Σεβαστούς να καταστρέφουν κόσμο. Της ζητάει να δώσει το τελειωτικό της χτύπημα στον Δούκα, στέλνοντας κι εκείνον στην κόλαση. Όπως, άλλωστε, έκανε και με τον ίδιο. Στόχος του δεν είναι μόνον η εκδίκηση για το κακό που του έκανε, αλλά και η λύτρωσή του. Η λύτρωση για το κακό που σκόρπισε στην οικογένειά του.

Η Ελένη θολώνει, όταν ο Βόσκαρης της ζητάει συγγνώμη στη φυλακή. Τότε είναι που πείθεται μια και καλή. Ο Μάνος Βόσκαρης δεν θα έριχνε τον εγωισμό του. Το βλέμμα του βγάζει πόνο, δυστυχία και απόγνωση. Έτσι, ο κύκλος των δύο ηρώων κλείνει. Η Ελένη τρέχει να φέρει τη δικαιοσύνη, όσο ο Μάνος λέει το δικό του αντίο στη ζωή.