Άγριες μέλισσες spoiler: τα δύο παιδιά που θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στο Διαφάνι! Πόσο θα επηρεάσουν τη νέα κατάσταση;

11 Αυγούστου 2021 08:40

Άγριες Μέλισσες: νέο πρόσωπο έρχεται στο Διαφάνι και στην καθημερινότητα των κατοίκων του

Τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής θα μπλέξουν σε πολλές περιπέτειες, στις Άγριες Μέλισσες. Δύο νέα παιδιά, τα οποία αλλάζουν ζωή, από τη μια στιγμή στην άλλη. Ακολουθούν τον πατέρα τους στο Διαφάνι και ζουν στο αρχοντικό του Δούκα και της Μυρσίνης.

Στο πλευρό τους έχουν την μητέρα τους, τη Ζωή, η οποία ακολουθεί πιστά τον σύζυγό της. Φυσικά, κανείς δε γνωρίζει ακόμη το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει μέσα της. Μία οικογένεια γεμάτη μυστικά, μία οικογένεια γεμάτη σκοτάδι.

Όπως αναφέρει το youfly, όλοι σιωπούν, όλοι ακολουθούν τον Ακύλα, με την πικρή αλήθεια να τους τσακίζει την ψυχή. Μία νέα ζωή ξεκινάει στο Διαφάνι για την οικογένεια Μεγαρίτη, με τους νέους πρωταγωνιστές να βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Στους ρόλους τον παιδιών θα δούμε τον Δημήτρη Τσίκλη και την Στέλλα Ψαρουδάκη. Ενώ τη Ζωή Μεγαρίτη θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης στις Άγριες μέλισσες. Και μπορεί να φέρουν μεγάλες ανατροπές.

Θα αναμειχθούν με τους υπάρχοντες χαρακτήρες, θα συνάψουν σχέσεις, θα διχάσουν τους τηλεθεατές. Η ζωή τους ξεκινάει από το μηδέν στο Διαφάνι, με τον πατέρα τους να έχει στα χέρια του μεγάλη δύναμη και εξουσία. Το χωριό δεν θα αγκαλιάσει αμέσως αυτή την οικογένεια…