Άγριες μέλισσες spoiler: τελεσίγραφο της Δρόσως στον Νικηφόρο για την Ασημίνα

19 Απριλίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: τελεσίγραφο της Δρόσως στον Νικηφόρο για την Ασημίνα

Η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες μένει έκπληκτη από την αποκάλυψη της Ασημίνας. Η αδελφή της λέει για την ερωτική νύχτα που πέρασε με τον Νικηφόρο. Και η Δρόσω πέφτει από τα σύννεφα. Παράλληλα, όμως, θέλει να προστατεύσει την Ασημίνα. Η οποία έχει περάσει άσχημα στο παρελθόν από τη συμπεριφορά και τις ενέργειες του Σεβαστού.

Άγριες μέλισσες spoiler: τελεσίγραφο της Δρόσως στον Νικηφόρο για την Ασημίνα.

Οι δύο αδελφές πέρασαν πάρα πολλά. Ειδικά με την εγκυμοσύνη του μικρού Σέργιου είχαν απομακρυνθεί. Ενώ  δεν μιλούσαν πολύ. Η Ασημίνα την κατηγορούσε ότι της ξελόγιασε τον άνδρα και αυτός ήταν ο λόγος που η Δρόσω μετά τη γέννηση του μωρού έφυγε από το Διαφάνι και κατέληξε στην Τρούμπα.

Το μίσος τους όμως ανήκει πλέον οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Η Δρόσω και η Ασημίνα είναι όπως παλιά. Δεμένες όσο ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι η Ασημίνα δείχνει αρκετά προβληματισμένη, ύστερα από αυτό το έντονο βράδυ. Το ίδιο ισχύει και για τον Νικηφόρο, ο οποίος δεν αντέχει να κοιτά τη Ρένα στα μάτια. Πόσο μάλλον τη συγκεκριμένη περίοδο που είναι ιδιαίτερα έντονη ψυχολογικά εξαιτίας της απώλειας του πατέρα της.

Το ζευγάρι αυτό περνάει μεγάλη κρίση, με τη Ρένα να αντιλαμβάνεται πως ο αρραβώνας της οδεύει προς το τέλος. Και η διαίσθησή της δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα.

Η Δρόσω, θέλοντας να μάθει τι σκέφτεται ο Νικηφόρος για την αδελφή της, του ζητάει να μιλήσουν. Τον κοιτάζει στα μάτια, αναζητώντας τις δικές της απαντήσεις. Δεν θέλει να δει την Ασημίνα ξανά πληγωμένη και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Έτσι, τον ρωτάει ευθέως τι θέλει από την αδελφή της και ποια είναι τα συναισθήματά του για εκείνη. Ο Νικηφόρος σαστίζει. Δεν περίμενε πως η Ασημίνα θα μιλούσε για αυτό που έγινε μεταξύ τους στις αδελφές της. Ούτε και περίμενε πως η Δρόσω θα τον “στρίμωχνε” με αυτόν τον τρόπο.

Η Δρόσω του ξεκαθαρίζει πως η Ασημίνα έχει πληγωθεί πολύ. Και πως δεν θέλει να την δει να υποφέρει, για ακόμη μια φορά. Του στέλνει τελεσίγραφο για την ευτυχία της αδελφής της. Ο Νικηφόρος τότε ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του και όλα αλλάζουν.