Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Θα καταφέρει η Ελένη να βάλει τον Βοσκάρη φυλακή;

31 Δεκεμβρίου 2020 10:36

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του My TV, ο Νικολαϊδης καταφτάνει ξανά στο Διαφάνι και ανακρίνει τον Νέστορα για την εξαφάνιση και τον φόνο του Μπεκιάρη. Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Η ίδια σοκάρεται όταν πληροφορείται για το ένοχο παρελθόν του Κυπραίου και του Νέστορα. Ο Βόσκαρης, από την άλλη, θέλει να βρει στοιχεία ώστε να την ενοχοποιήσει πως εμπλέκεται στην υπόθεση και με αυτό τον τρόπο να τη στείλει και πάλι πίσω στο κελί της φυλακής. Από την ανάκριση, όμως, της Ελένης αποδεικνύεται πως δεν γνώριζε τίποα. Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που θα της δώσει τα όπλα να πολεμήσει τον Βόσκαρη.

Συναντάει μια γυναίκα, τη Λέτα, η οποία γνωρίζιε και εκείνη πολλά για τα βασανιστήρια που έχουν περάσει γυναίκες στα χέρια του Βόσκαρη. Οι δυο τους αποφασίζουν να συμμαχήσουν και προσπαθούν να βρουν γυναίκες για να μαζέψουν μαρτυρίες εναντίον του. Ωστόσο, θέλουν τα βήματα τους να είναι πολύ προσεκτικά καθώς αν ο Βόσκαρης ανακαλύψει πως τον ερευνούν η ζωή τους θα κινδυνεύσει. Τις επόμενες μέρες, η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν το γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη. Ωστόσο, πριν προλάβουν να χαρούν, ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδια τους. Εκείνη κάνει τα πάντα για να γλιτώσει από τα χέρια του και να μην του αποκαλύψει τίποτα.

Τις επόμενες μέρες, ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούν σε έναν μοναχό της Μονής Εσταυρωμένου. Ο αγώνας δρόμου ανάμεσα σε αυτόν και την Ελένη για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στην φυλακή έχει ξεκινήσει.