Άγριες μέλισσες spoiler: θα το δούμε κι αυτό! Ενώνουν τις δυνάμεις τους Κωνσταντής και Λάμπρος

Δημοσιεύθηκε: 30 Απριλίου 2021 08:45
Άγριες μέλισσες spoiler: θα το δούμε κι αυτό! Ενώνουν τις δυνάμεις τους Κωνσταντής και Λάμπρος

Αυτή κι αν θα είναι έκπληξη στις Άγριες μέλισσες! Για πρώτη φορά θα δούμε συμμαχία ανάμεσα σε Λάμπρο και Κωνσταντή! Τα δύο ξαδέλφια που δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις, ενώνουν πλέον τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό.

Αδιαφορούν για τις συνέπειες αγνοώντας τις συνέπειες. Βλέπουν ότι οι γονείς τους έχουν ανοίξει ένα δυνατό μέτωπο πολέμου, αποφασισμένοι να το φτάσουν στα άκρα.

Ο Λάμπρος, αρνείται να βοηθήσει τον πατέρα του. Μάλιστα, παρατηρώντας την επιρροή που ασκεί στον συνεταιρισμό, ανησυχεί για την αντίδραση του Δούκα και τις επιπτώσεις στους εργάτες. Όσο ο Μιλτιάδης τους προκαλεί, τόσο ο Δούκας εξοργίζεται και πράττει αναλόγως. Για να αποφευχθεί αυτή η παράνοια, ο Λάμπρος πλησιάζει τον Κωνσταντή.

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντής έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον πατέρα του, αλλά και με τον Μελέτη. Αρνείται να συμμετέχει στις βρομοδουλειές τους και αποχωρεί. Έτσι, Λάμπρος και Κωνσταντής ενώνουν τις δυνάμεις τους, στις Άγριες Μέλισσες, με την ελπίδα να έρθει η ειρήνη ανάμεσα στα δύο μέτωπα. Επιπλέον, ο Κωνσταντής αρπάζει την ευκαιρία αυτή, για να βρίσκεται περισσότερο δίπλα στην Δρόσω.

Σε αντίθεση με όλα αυτά, ο Νικηφόρος ρίχνει μαύρη πέτρα και φεύγει στη Λάρισα με το παιδί. Αφού έδωσε την χαριστική του βολή στον πατέρα του, δεν μένει τίποτα να τον κρατάει πια. Ο Δούκας τον έχει αποκληρώσει, ενώ από την περιουσία δε του ανήκει τίποτα απολύτως. Αυτή τη φορά μένουν πίσω οι υπόλοιποι για να μαζέψουν τα σπασμένα…

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.