Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο Διαφάνι μετά την αποκάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού

17 Φεβρουαρίου 2021 10:30

Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά καταλήγει σε αδιέξοδο, γεγονός που τον ρίχνει περισσότερο ψυχολογικά.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα είναι ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και την Δρόσω και προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία για να μη διαλυθούν όλα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής συνεχίζει να υποστηρίζει την Δρόσω παρά τον χωρισμό τους, ενώ η Μυρσίνη προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Τις επόμενες μέρες, το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σε άκρη στις Άγριες Μέλισσες, ενώ τόσο οι Σταμίραινες όσο και οι Σεβαστοί βιώνουν μια μεγάλη χαρά στο σπιτικό τους. Τίποτα δεν δείχενι ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, στο σπίτι των Σεβαστών έχουν γιορτή καθώς η Πηνελόπη είναι έγκυος, ενώ, λίγο μετά, η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά.

Ωστόσο, ο Νικηφόρος δεν δείχνει να συμμερίζεται τη χαρά της οικογένειάς του, βυθίζεται σε θλίψη και συνειδητοποιεί πως από τη στιγμή που πήγε στο Διαφάνι άλλαξε όλη του η ζωή. Έτσι παίρνει μια καθοριστική απόφαση στις Άγριες Μέλισσες για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για πάντα από το χωριό. Εκείνη αιφνιδιάζεται καθώς ένιωθε να απομακρύνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο από τον άντρα της και δεν ξέρει αν μπορεί να τον ακολουθήσει. Όμως, όλα ανατρέπονται τις επόμενες μέρες.

Ένα νέο πρόβλημα ξεσπάει στις Άγριες Μέλισσες, στο σπίτι των Σεβαστών, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης. Ο μικρός ανακαλύπτει με τον χειρότερο τρόπο τον πραγματικό λόγο που η Ελένη μπήκε στη φυλακή και έχει ταραχθεί ανεπανόρθωτα. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά, αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη, παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας.

Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι. Πιστεύει ότι ίσως μόνο έτσι καταφέρουν να μεγαλώσουν τον μικρό χωρίς προβλήματα, εντάσεις και συγκρούσεις με τις οικογένειές τους. Ωστόσο, ξέρει πολύ καλά πως η Δρόσω δεν θα δεχτεί μία τέτοια απόφαση τόσο εύκολα και θα κάνει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες για να τους σταματήσει.