Άγριες Μέλισσες spoiler: Το ένοχο μυστικό που τσακίζει την Ελένη! Ολική ανατροπή στη σχέση της με τον…

Δημοσιεύθηκε: 5 Ιανουαρίου 2021 08:40
Άγριες Μέλισσες spoiler: Το ένοχο μυστικό που τσακίζει την Ελένη! Ολική ανατροπή στη σχέση της με τον...

Τις πιο δύσκολες στιγμές περνάει η Ελένη στο Διαφάνι και (παραδόξως) δεν ευθύνεται ο Βόσκαρης!

Όλα ξεκινούν όταν ο Νέστορας προσέρχεται στο αστυνομικό τμήμα, κληθείς ν’ απαντήσει στις ερωτήσεις του αστυνόμου Νικολαΐδη. Ο κλοιός δείχνει να σφίγγει για εκείνον, καθώς η Ελένη θα είναι αυτή που θα μάθει τα άσχημα μαντάτα, τα οποία σημειωτέον ήδη ξέρει και καλύπτει όλα αυτά τα χρόνια ο Προύσαλης.

Η Ελένη καλείται στο τμήμα για να δώσει κατάθεση σε σχέση με όλα όσα βαρύνουν το Νέστορα. Όταν ο Νικολαϊδης αποζητώντας να μάθει από την Ελένη επιπλέον στοιχεία, διαπιστώνει ότι η Σταμίρη δεν αντιλαμβάνεται για τι πράγμα της μιλάει τότε ξεκινά να της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.

Αρχικά της λέει εάν γνώριζε ότι ο Θωμάς Κυπραίος ήταν προδότης την περίοδο της Κατοχής. Εκείνη καταρρέει. Ποτέ της δεν είχε σκεφθεί κάτι τέτοιο για τον άλλοτε αγαπημένο της, ποτέ δεν είχαν αναφερθεί σε ιστορίες του παρελθόντος. Τότε είναι που διαπιστώνει ότι εκείνος ήξερε τα πάντα για εκείνη και η Ελένη τίποτα για το Θωμά Κυπραίο. Στη συνέχεια της αποκαλύπτει ότι ο Νέστορας ανήκε σε μια ομάδα την περίοδο της κατοχής. Αυτή η ομάδα σκοπό είχε την τιμωρία των Ελλήνων που πρόδωσαν την πατρίδα τους.

Η αντίδρασή της σοκάρει το Νικολαΐδη, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι η Ελένη δεν ήξερε το παραμικρό για τα γεγονότα. Την αφήνουν ελεύθερη και εκείνη αποφασίζει να πάει να βρει το Νέστορα. Εκείνος, δεν μπορεί να την αντικρίσει αλλά αυτή τη φορά έχει αποφασίσει να της τα πει όλα με κάθε τίμημα.

Αφού της επιβεβαιώνει όλα όσα της είπε ο Νικολαΐδης, ο ταξίαρχος της λέει ότι ο Θωμάς σκότωσε το γιο του. Η συνέχεια θα είναι πιο δραματική. Ο Νέστορας θα της πει όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα στο Θωμά και εκείνον τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Θωμά και η Ελένη καταρρέει.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.