Άγριες μέλισσες spoiler: το σατανικό σχέδιο της Πηνελόπης! Ρίχνει ξανά στα δίχτυα της τον Μελέτη

20 Φεβρουαρίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: το σατανικό σχέδιο της Πηνελόπης! Ρίχνει ξανά στα δίχτυα της τον Μελέτη

Άγριες μέλισσες spoiler: το σατανικό σχέδιο της Πηνελόπης! Ρίχνει ξανά στα δίχτυα της τον Μελέτη.

Έτσι, ετοιμάζει ένα σατανικό σχέδιο, αφού όλα οδηγούν τόσο στον Δούκα, όσο και στον Μελέτη. Για να καταφέρει, λοιπόν, να φτάσει στην αλήθεια, η Πηνελόπη αποφασίζει να κάνει ένα βήμα αρκετά ριψοκίνδυνο. Γνωρίζοντας πως είναι η “αδυναμία” του Μελέτη, αναλαμβάνει δράση, για να φέρει ξανά την υπόθεση στην επιφάνεια.

Το πτώμα του Λούβαρη έχει βρεθεί, τα στοιχεία δείχνουν πως ο άνθρωπος αυτός πέθανε από σφαίρες και η ιστορία αυτή, αντί να λυθεί, περιπλέκεται όλο και περισσότερο. Ο Μελέτης συνεχίζει να δρα εναντίον του Ακύλα, χωρίς να περιμένει αυτό που έρχεται στη συνέχεια…

Η Πηνελόπη συνειδητοποιεί πως μόνον ο Μελέτης μπορεί να την οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλει. Έτσι, για να τον φέρει ξανά στο πλευρό της, του στήνει μία αρκετά περίπλοκη παγίδα.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Πηνελόπη προσεγγίζει ερωτικά τον Μελέτη, κάνοντάς τον να μιλήσει. Εκείνος, παρασύρεται από τον μεγάλο του έρωτα για την κόρη του Δούκα και απολαμβάνει λίγες στιγμές ευτυχίας στην αγκαλιά της. Σταδιακά, το κουβάρι ξετυλίγεται, με την Πηνελόπη να τον “χτυπά” εκεί που πονάει.

Κατά αυτόν τον τρόπο παίρνει και την εκδίκησή της. Πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης, όταν μάθει πως η αγαπημένη του τον χρησιμοποίησε για να στραφεί εναντίον του;