Άγριες μέλισσες spoiler: ξέσπασμα του μικρού Σέργιου! «Θέλω να φύγω από το σπίτι»

17 Φεβρουαρίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: ξέσπασμα του μικρού Σέργιου! «Θέλω να φύγω από το σπίτι»

Αυτό που φοβόντουσαν οι αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες, δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. Ένα ηχηρό ξέσπασμα θα έχει ο μικρός Σέργιος.

Άγριες μέλισσες spoiler: ξέσπασμα του μικρού Σέργιου! «Θέλω να φύγω από το σπίτι»

Ο μικρός πρωταγωνιστής θα θορυβηθεί από τη στάση που θα κρατήσουν οι γονείς του. Με αποτέλεσμα να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει οριστικά το σπίτι του.

Ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Ρένα, με την Ασημίνα και την Δρόσω να τρέμουν για τις συνέπειες αυτού του γάμου. Ο μικρός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να δει τους γονείς του στο πλευρό άλλων συντρόφων!

Η Ασημίνα θα προσπαθήσει να χειριστεί με σωστό τρόπο και διακριτικότητα το θέμα αυτό. Κάνοντας μικρά – μικρά βήματα, προκειμένου να δεχτεί πιο εύκολα ο μικρός την αλήθεια. Μόνο που, ο Νικηφόρος θα διαφωνήσει με την στάση της, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το “βάρος” να αποκαλύψει την σκληρή αυτή πραγματικότητα.

Έτσι, πατέρας και γιος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, με σοβαρές συνέπειες. Ο Νικηφόρος θα ανακοινώσει στο παιδί πως θα παντρευτεί την Ρένα και πως οι ετοιμασίες του γάμου του έχουν ξεκινήσει. Ο μικρός Σέργιος θα ταραχθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να ξεπερνάει τα όρια.

Η Ασημίνα και η Δρόσω θα παλέψουν για να τον καθησυχάσουν, όμως θα είναι μάταιο. Ο μικρός θα ζητήσει να φύγει από το σπίτι, επιμένοντας να μείνει στον παππού και την γιαγιά. Η Ασημίνα, αν και δεν θέλει καθόλου το παιδί της να έχει επαφές με τους Σεβαστούς, θα αναγκαστεί να το πάει, με σκοπό να δει τον γιο της να χαμογελάει ξανά.

Έτσι, ο μικρούλης θα φύγει από τις αδελφές Σταμίρη, μένοντας για λίγες μέρες στη Λάρισα, μαζί με τον Δούκα και την Μυρσίνη. Το ζευγάρι αυτό θα καταφέρει να αφήσει για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της σχέσης, αγκαλιάζοντας τον εγγονό τους, μετά από πολύ καιρό. Ο Δούκας, ειδικά, θα τα αφήσει όλα στην άκρη, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο του Σέργιο.