Άγριες Μέλισσες: Θρήνος στα social media για τον θάνατο του Κυπραίου

Δημοσιεύθηκε: 10 Οκτωβρίου 2020 14:30
Άγριες Μέλισσες: Θρήνος στα social media για τον θάνατο του Κυπραίου

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε το πικρό τέλος του Θωμά Κυπραίου και συγχρόνως την καταπληκτική ερμηνεία του Γιάννη Στάνκογλου που καθήλωσε με τον ρόλο του.

Καθηλωτικές οι τελευταίες στιγμές του συγκεκριμένου σκοτεινού χαρακτήρα της σειράς με τον Γιάννη Στάνκογλου να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στις τελευταίες του σκηνές στις Άγριες Μέλισσες. Αξιότατος συνεργάτης του σε αυτές τις σκηνές ο Παύλος Ορκόπουλος με την ίδια υποκριτική δεινότητα κατάφερε να κάνει το κοινό να λυγίσει.

Μετά από αυτές τις τόσο δυνατές σκηνές, το Twitter πήρε φωτιά, με τους περισσότερους από τους χρήστες να αποχαιρετούν με συγκίνηση τον Θωμά Κυπραίο:

«Για μένα ο Κυπραίος είναι ο κεντρικός αντρικός ρόλος της σειράς και κακώς φεύγει. Στάνκογλου υπέροχος»»Όταν είσαι ο Στάνκογλου και κουβαλάς όλη τη σειρά στα τελευταία επεισόδια. ΥΠΕΡΟΧΟΣ. θα μας λείψεις. Συγκλονιστική σκηνή και εξίσου υπέροχος και ο Ορκόπουλος».

«Ρεσιτάλ ερμηνείας απο Στανκογλου! Υποκλινόμαστε,,,!!»

«Συναρπαστικός. Συγκλονιστικός. Ανατριχιαστικός. Αυτός είναι ο Γιάννης Στάνκογλου. Αυτός ήταν ο Θωμάς Κυπραίος. Ρόλος που ήρθε με ημερομηνία λήξης και όμως ρίζωσε για τα καλά στη σειρά. Συγκλονιστική σκηνή, Συγκλονιστικός ηθοποιός. Πόσα μπράβο».

«Γιάννη Στάνκογλου όπου κι αν πας αφήνεις το στίγμα σου. Οι Άγριες Μέλισσες θα θυμούνται πάντα τον Θωμά Κυπραίο. Εξαιρετικός ρόλος!»

«Αυτό ήταν… αντίο Θωμά Κυπραίο. Για σένα Στάνκογλου άρχισα αυτή τη σειρά. Αντίο…»»Γιάννη Στάνκογλου όπου κι αν πας αφήνεις το στίγμα σου. Οι Άγριες Μέλισσες θα θυμούνται πάντα τον Θωμά Κυπραίο. Εξαιρετικός ρόλος!»

«Αυτό ήταν… αντίο Θωμά Κυπραίο. Για σένα Στάνκογλου άρχισα αυτή τη σειρά. Αντίο…»

«Συνταρακτικό… φοβερό τέλος του Θωμά… συγκινητικό αναμφίβολα… ήταν ο άνθρωπος που αγαπήσαμε κ μισήσαμε ταυτόχρονα.. Αντίο Κυπραίε… Δεν έπρεπε να φύγεις…θα μας λείψεις…»