Άγριες Μέλισσες: Τι κρύβει η κίνηση του Ντούνια με το μαντήλι

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 18:00

Οι Αγριες Μελισσες συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ωστόσο  μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στους τηλεθεατές το μαντήλι του Ντούνια.

Ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας, μετά από κάθε του φράση ή κίνηση, βγάζει το χαρακτηριστικό μαντήλι από την τσέπη του και σκουπίζει το στόμα του.

Αυτό το τικ δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Τί συμβολίζει αυτή η κίνηση και τί θέλει να δείξει ο Ντούνιας, μέσα από αυτή; Ο ηθοποιός Χρήστος Μαλάκης μίλησε στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη στο περιοδικό TV24, εξηγώντας τον λόγο που ο Ντούνιας χρησιμοποιεί διαρκώς το μαντήλι του.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια δική μου ιδέα και όταν αργότερα είδα να συμπεριλαμβάνεται και στο σενάριο ως οδηγία, το χάρηκα. Ο Ντούνιας χρησιμοποιεί το μαντήλι σε συγκεκριμένες στιγμές, όταν λέει ψέματα, όταν είναι να κάνει κάτι κακό, όταν έχει νευρικότητα, όταν αγχώνεται και πιέζεται κι ακόμη όταν ικανοποιεί τον σαδισμό που έχει μέσα του. Είναι κάτι σαν ένα τικ».

Η ευαίσθητη πλευρά του

Μία ευαίσθητη πλευρά μας έδειξε ο Ντούνιας, στις Άγριες Μέλισσες. Ο αδίστακτος αστυνόμος εμφανίστηκε ξαφνικά στο σχολείο που διδάσκει ο Λάμπρος, αγκαλιάζοντας τον μικρό του γιο. Ένα παιδί ευαίσθητο, με προβλήματα όρασης…

Ο Λάμπρος έμεινε άφωνος, όπως και οι τηλεθεατές. Φαίνεται πως ο Ντούνιας έχει μία καλή πλευρά, την οποία κρύβει καλά μέσα του και την εκφράζει μόνο στο παιδί του. Παραμένει ένας άνθρωπος σκληρός, ένας άνθρωπος που δε δίστασε να σκοτώσει εν ψυχρώ τα μέλη της ΕΑΚ.

Ο γιος του, ένα παιδί αγνό που αντιμετωπίζει τη ζωή με θάρρος, αγαπάει πολύ τον πατέρα του, παρόλο που εκείνος αργεί να τον πάρει από το σχολείο. Ο τρόπος που του μιλούσε ο Ντούνιας έδειχνε, επίσης, αγάπη…