Άγριες μέλισσες: Το ανατρεπτικό τέλος για τη Βιολέτα

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουνίου 2022 07:30

Άγριες μέλισσες: Το ανατρεπτικό τέλος για τη Βιολέτα
Περιμένουν όλοι τη λύτρωση στις Άγριες Μέλισσες, τρία χρόνια μετά την έναρξη της θρυλικής σειράς. Για πολλούς από τους πρωταγωνιστές θα είναι ευτυχισμένο, για άλλους άσχημο, για άλλους ανατρεπτικό.

Στις Άγριες Μέλισσες, η Βιολέτα ανήκει στην τρίτη κατηγορία. Κανείς δεν περιμένει ότι θα έρθουν όλα τούμπα και θα αποφασίσει τελικά να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί με τον Σταμάτη. Μπορεί εκείνη να δηλώνει ότι ο Σταμάτης αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν για τη ζωή της (όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι), στο τέλος όμως θα έχουμε τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Σταμάτης έχει αλλάξει. Και νιώθει πολύ έντονα αισθήματα για την πρώην σύζυγό του. Αφού τα εκμυστηρεύεται στον Παναγιώτη, εκείνος εγκαταλείπει για πάντα το Διαφάνι. Ξέρει ο έρωτάς του για τη Βιολέτα θα παραμείνει ανεκπλήρωτος και αυτό τον πληγώνει πάρα πολύ.

Δεν μπορεί να ζήσει άλλο έτσι και όπως σας έχουμε αποκαλύψει θα φύγει από το χωριό. Ελπίζοντας ότι θα κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του. Είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα μακριά από όλους και από όλα. Δεν αλλάζει γνώμη, παρά την προσπάθεια της Βιολέτας να τον κρατήσει στο Διαφάνι.

Η Βιολέτα από την πλευρά της βλέπει όλη την αλλαγή του Σταμάτη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ύπαρξη του μικρού Ζαχαρία, στον οποίο η ηρωίδα έχει σταθεί ως πραγματική μητέρα του.

Έτσι, σιγά-σιγά αρχίζει να αναθεωρεί όσα πίστευε για τον πρώην σύζυγό της.

Η Βιολέτα θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Σταμάτη ελπίζοντας να βρει (επιτέλους) την ευτυχία στο πλευρό του. Ο Σταμάτης την ευχαριστεί για την ευκαιρία που του δίνει και το ζευγάρι ξεκινά από την αρχή. Όπως τότε, πριν από αρκετά χρόνια που ήρθε η Βιολέτα για πρώτη φορά στο χωριό, ερωτευμένη με τον Σταμάτη. Ο οποίος όμως μία νύχτα έφυγε και την άφησε μόνη της και μέσα στα χρέη να τα βγάλει πέρα με το καφενείο.

Τώρα, όμως, τα πράγματα δείχνουν τελείως διαφορετικά. Και η Βιολέτα με τον Σταμάτη ετοιμάζονται να περάσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους.