Άγριες μέλισσες: Το χωριό Διαφάνι από ψηλά… – Γιατί αποχώρησε από τη σειρά ο Γιάννης Φέρτης;

Δημοσιεύθηκε: 07/10/2019 16:45
Άγριες μέλισσες: Το χωριό Διαφάνι από ψηλά… - Γιατί αποχώρησε από τη σειρά ο Γιάννης Φέρτης;

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει καθηλώσει φέτος το τηλεοπτικό κοινό. Δείτε πώς είναι το φαντασμαγορικό σκηνικό της σειράς τραβηγμένο με drone από ψηλά. Ο Γιάννης Φέρτης που θα υποδυόταν στη σειρά το ρόλο που τελικά υποδύεται ο Παύλος Ορκόπουλος, εξηγεί το λόγο που αποχώρησε από τη σειρά…
Η σειρά του AΝΤ1 επιβεβαίωσε τις φήμες ότι πρόκειται για ένα αριστούργημα, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές της τηλεόρασης. Οι «Άγριες Μέλισσες» με ταλαντούχους πρωταγωνιστές και κινηματογραφική αισθητική μάς μεταφέρουν σε ένα χωριό στα τέλη του ‘50 στον θεσσαλικό κάμπο.
Οι παραγωγοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έστησαν από την αρχή ένα ολόκληρο χωριό. Η ομάδα UpDrones πέταξε πάνω από το χωριό των «Άγριων Μελισσών» και παρουσιάζει τα εντυπωσιακά σκηνικά που στήθηκαν έξω από τα στούντιο Κάπα.

Άγριες

Το σκηνικό που στήθηκε στο Στούντιο Κάππα

Ένα μικρό χωριό, το Διαφάνι, είναι ο τόπος που μένουν οι... "Άγριες μέλισσες"

Η αποχώρηση του Γιάννη Φέρτη

Στο ΒΗΜΑgazino και την Έρη Βαρδάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Φέρτης, ο οποίος αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί αποχώρησε από τις «Άγριες»…

Φέρτης

Από τη σειρά “Άγριες μέλισσες” γιατί αποχωρήσατε;
Όταν μου το πρότειναν την πρώτη φορά είπα δεν θα μπορέσω να το κάνω, ήμουν ήδη κουρασμένος, δεν θέλω να το κάνω, δεν πρέπει να το κάνω. Δεύτερη φορά, με ξαναπήραν, πάλι είπα “δεν βλέπω να το κάνω”, την τρίτη φορά ήρθαν πάλι και μου είπε κάτι ο παραγωγός, ας μην πω τώρα τι μου είπε, όχι άσχημο, καλό, και αυτό με επηρέασε και είπα θα το κάνω. Ξεκινήσαμε και είδα ότι έχει πολλή δουλειά και πώς θα το προλάβω; Τι να πρωτοπρολάβω; Ακόμη διαβάζω το κείμενο για το έργο που θα παίξω τώρα. Βέβαια, μου είχε πει ο παραγωγός “αν τυχόν κουραστείς, αν τυχόν δεν θέλεις, μην ανησυχείς, θα το πάρω πάνω μου”. Οπότε όταν έφτασα στο αμήν είπα πρέπει να πάρω τηλέφωνο και να το πω.