Άγριες Μέλισσες VS Σασμός: Φουντώνει ο πόλεμος

Δημοσιεύθηκε: 17 Οκτωβρίου 2021 21:00
Άγριες Μέλισσες VS Σασμός: Φουντώνει ο πόλεμος

Σε θέση μάχης ΑΝΤ1 και Alpha για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην τηλεθέαση! Τα τελευταία νέα από τα δύο «στρατόπεδα»

Είναι τα δύο σίριαλ που τα σπάνε στην τηλεθέαση τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Για τις Άγριες Μέλισσες ξέραμε ότι έρχονται με φόρα για τρίτη σεζόν.

Μόνο που αυτή τη φορά ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο έντονος. Κι αυτό γιατί απέναντί τους βρίσκεται ο Σασμός.

O οποίος έχει κάνει πολύ δυναμική εκκίνηση και δείχνει τα… δόντια του στη σειρά του ΑΝΤ1. Η μάχη για την κορυφή είναι πολύ σκληρή.

Μέχρι στιγμής η σειρά του Alpha και η κρητική βεντέτα είναι εκείνη που κόβει πρώτη το νήμα στη μάχη της τηλεθέασης.

Όμως έχουμε δρόμο ακόμη μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Ο πόλεμος όσο περνούν οι μέρες φουντώνει και τα δύο κανάλια βρίσκονται επί ποδός για να κατακτήσουν την πολυπόθητη πρώτη θέση.

Ήδη οι συσκέψεις διαδέχονται η μία την άλλη προκειμένου να κερδηθούν οι επόμενες μάχες αλλά και ο πόλεμος της τηλεθέασης.

Στον Alpha όλοι έχουν τρελαθεί από το… ράλι του Σασμού που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Και γι’ αυτό στο κανάλι έριξαν βόμβα στην παραγωγή.

Ενώ η αρχική σκέψη ήταν να «κλείσει» το σίριαλ με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Ζήτησαν να υπάρξει και δεύτερος κύκλος, ανατρέποντας τον μέχρι τώρα προγραμματισμό.

Βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, αφού η ιστορία βασίζεται σε βιβλίο αλλά η πίεση του Alpha είναι μεγάλη.

Και ήδη η παραγωγή έχει ενημερώσει τους σεναριογράφους. Οι οποίοι και θα πρέπει να επέμβουν στο βιβλίο (χωρίς βέβαια να αλλαχθεί το νόημα) και να… ανοίξουν τα επεισόδια.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί μόνο αρνητικοί δεν είναι στο ενδεχόμενο να πάει η σειρά και δεύτερη σεζόν.

Αλλά τελική απόφαση από την παραγωγή δεν υπάρχει.

Την ίδια ώρα στον Alpha θέλουν να κάνουν το κόλπο γκρόσο και να κλείσουν τους Ράδιο Αρβύλα. Δεν είναι τυχαίο ότι μπήκαν σφήνα στις συζητήσεις του Κανάκη.

Kαι της παρέας του με τον ΑΝΤ1 και παλεύουν να πετύχουν τη μεταγραφή της χρονιάς.

Αν και τα πράγματα δεν είναι εύκολα αφού στο Μαρούσι δείχνουν να έχουν προβάδισμα.

Και πώς θα σας φαινόταν αν προβάλλονταν οι Αρβύλα μετά τον Σασμό; Έτσι πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να πετύχουν καίριο πλήγμα στον αντίπαλό τους που δεν είναι άλλος από τις Άγριες Μέλισσες.

Στον ΑΝΤ1 δεν μένουν όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Κι ετοιμάζουν τη δική τους απάντηση.

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν δώσει μεγάλη ανάσα στην prime time του καναλιού, αν και τα νούμερα δεν είναι τα περσινά.

Όμως δείχνει ότι η σειρά έχει μεγάλη δυναμική. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το lead in που παίρνει από το Game of Chefs δεν είναι και το ιδανικό, αφού κυμαίνεται σε μονοψήφια νούμερα.

Στο Μαρούσι σκέφτονται κι εκείνοι τους Αρβύλα απέναντι από τον Σασμό. Ή αναζητείται ένα πρόγραμμα που θα δίνει καλύτερο lead in.

Και θα μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τις Μέλισσες. Πάντως, με τους Αρβύλα οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες.

Επίσης, το κανάλι είχε επαφή με την παραγωγή. Όχι για τέταρτο κύκλο όπως ειπώθηκε, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια περίπτωση, αλλά για ενίσχυση της σειράς.

Στον ΑΝΤ1 θέλουν κι άλλες πολύ δυνατές μεταγραφές που θα ανεβάσουν το βαρύ χαρτί του σταθμού και ήδη τα πρώτα ονόματα ακούγονται.

Με τη σύμφωνη γνώμη των Τσαμπάνη και Καλκόβαλη, του συγγραφικού δίδυμου που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ήδη στον τρίτο κύκλο έχουμε δει τον Νίκο Κουρή, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τη Μαρκέλλα Γιαννάτου και ετοιμαστείτε και για άλλα δυνατά ονόματα.

Και με τη… μαγιά που υπάρχει θα φέρουν τις Μέλισσες ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Advertisement