Άγριες Μέλισσες VS Σασμός: οι δυο πρωταγωνίστριες των αντίπαλων σειρών που έγιναν κολλητές

Δημοσιεύθηκε: 8 Οκτωβρίου 2021 19:15
Άγριες Μέλισσες VS Σασμός: οι δυο πρωταγωνίστριες των αντίπαλων σειρών που έγιναν κολλητές

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δυο σειρές είναι μεγάλος. Κάθε βράδυ κονταροχτυπιούνται στις μηχανές μέτρησης της τηλεθέασης, με τον Σασμό να παίρνει το προβάδισμα μέχρι στιγμής.

Άγριες Μέλισσες VS Σασμός: οι δυο πρωταγωνίστριες των αντίπαλων σειρών που έγιναν κολλητές.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους πρωταγωνιστές να έχουν πολύ φιλικές σχέσεις μεταξύ τους. Δυο πολύ αγαπημένες ηθοποιοί έχουν γίνει οι καλύτερες φίλες από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο λόγος για την Δανάη Μιχαλάκη και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η πρωταγωνίστρια του Σασμού,σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala, δήλωσε πως έδεσε με τη Δανάη Μιχαλάκη από τα γυρίσματα των Μελισσών. Μάλιστα την χαρακτηρίζει ως την καινούρια καλύτερή της φίλη.

Advertisement

Στη διάρκεια της φωτογράφησης έλεγες πως μία από τις καλύτερες σου φίλες είναι η Δανάη Μιχαλάκη.

Ναι, είναι η καινούρια καλύτερη μου φίλη. Γνωριστήκαμε στις «Άγριες μέλισσες» και δέσαμε κατευθείαν, παρόλο που μόνο μία σκηνή είχαμε μαζί. Η Δανάη είναι πολύ ωραίος άνθρωπος, όπως και ο Γιώργος (σ.σ.: Παπαγεωργίου), με τον οποίο είμαστε επίσης φίλοι. Είμαστε και γειτόνισσες στο Παγκράτι και βλεπόμαστε συχνά. Ειδικά την περίοδο της καραντίνας βοήθησε πολύ η μία την άλλη, γιατί περπατούσαμε πολύ μαζί και βρισκόμασταν και στα σπίτια μας. Υπήρχε επαφή.

Έλεγες και ότι συγκινήθηκες στον γάμο της.

Ναι, συγκινήθηκα πολύ, γιατί είδα μια φίλη μου να παντρεύεται. Ηταν μάλιστα η πρώτη φορά που πήγα σε γάμο δικής μου φίλης και όχι οικογενειακής. Είμαστε τώρα σε αυτές τις ηλικίες, 28 με 30, που αρχίζουν να γίνονται γάμοι, οπότε σκέφτηκα «ωχ, αρχίζουμε να περνάμε σε άλλη πίστα!».

Advertisement