Άγριο παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες. Γιατί ο ΑΝΤ1 απέλυσε Κυριακοπούλου και Μπάκα

1 Δεκεμβρίου 2020 20:50

Ήταν για 20 χρόνια δυο από τα δυνατά ονόματα στο θέμα της επικοινωνίας των καναλιών. Η Φαίη Κυριακοπούλου και η Δήμητρα Μπάκα όπως ανακοίνωσαν οι ίδιες μέσα από τους λογαριασμούς τους  στο facebook δεν ανήκουν πλεόν στο δυναμικό του ΑΝΤ1. 
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά γραφεία αφού και τα δυο στελέχη του γραφείου Τύπου και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 είχαν προσφέρει την ψυχή τους στο κανάλι του Αμαρουσίου και τα ονόματα τους ήταν συνώνυμα με αυτό. Εκείνο που κανείς δεν θα περίμενε ήταν ότι μετά από τόσες επιτυχίες τόσο η Φαίη Κυριακοπούλου όσο και η Δήμητρα Μπάκα θα αποχαιρετούσαν το κανάλι τον ΑΝΤ1 με την έναρξη του Δεκέμβρη.
Το ρεπορτάζ θέλει να γίνεται όπως είναι φυσικό ένας μεγάλος ντόρος γύρω από αυτή την ανακοίνωση. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η σιδηρά κυρία του ΑΝΤ1 -πια- Άννα Βλαβιανού η οποία φεύγοντας από τον Alpha και πηγαίνοντας στον ΑΝΤ1 ήθελε να έχει πλαι της την δική της ομάδα. Εξού και μαζί της πήρε την Έλενη Βουλγαρίδου ξεκινώντας έτσι μια άλλη εποχή στο Μαρούσι.
Από την άλλη ακούγεται ότι τα δυο κορίτσια μετά την αποχώρηση τους από τον ΑΝΤ1, φλερτάρουν με το  Mega όπου είναι ο Κώστας Τσολάκης με τον οποίο συνεργαζόντουσαν άψογα στον ΑΝΤ1 επί σειρά ετών. Το μέλλον θα δείξει τι τελικά θα κάνουν. Πάντως από την πρώτη στιγμή τα μηνύματα που δέχτηκαν και οι δυο ήταν πολλά.