Άγριο θρίλερ με τη Σίσσυ Χρηστίδου: το μπάσιμο του ΣΚΑΪ, η ανοικτή γραμμή με το Star και η θέση του Open

7 Μαΐου 2021 09:20

Άγριο θρίλερ με τη Σίσσυ Χρηστίδου: το μπάσιμο του ΣΚΑΪ, η ανοικτή γραμμή με το Star και η θέση του Open

Ανάμεσα σε τρία κανάλια είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Και οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το τηλεοπτικό της μέλλον. Πάντως οι πιθανότητες να μείνει στο Open, τη δεδομένη στιγμή δεν είναι οι περισσότερες. Βέβαια, είναι υπαρκτές και αυτό δεν πρέπει να το παραβλέψουμε.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τη Σίσσυ να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το Star. Όχι όμως για εκπομπή το Σαββατοκύριακο όπως στο Open, αλλά για καθημερινή πρωινή. 

Είναι γνωστό ότι στο τέλος της σεζόν η Φωλιά των Κου Κου θα αποτελέσει παρελθόν. Ήδη ο Κρατερός Κατσούλης αποχαιρέτησε το κανάλι, το ίδιο θα γίνει το καλοκαίρι και με την Κατερίνα Καραβάτου.

Στο Star θεωρούν ότι η Χρηστίδου είναι η κατάλληλη επιλογή. Η Σίσσυ είναι σε ανοικτή γραμμή με το κανάλι και οι συζητήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Η παρουσιάστρια θέλει να έχει συνεργάτες της επιλογής της, ενώ και στο οικονομικό δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά.

Όμως, τις τελευταίες ημέρες, ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι έχει μπει δυνατά για την απόκτησή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πάντα μαζί με τον στενό συνεργάτη και κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο έχει συναντηθεί με στέλεχος του καναλιού. Μάλιστα το φλερτ δεν είναι τωρινό. Απλώς τώρα οι επαφές έχουν εντατικοποιηθεί.

Το ραντεβού έγινε στο σπίτι του στελέχους του σταθμού σε πολύ καλό κλίμα. Άλλωστε, φέτος δεν είναι λίγες οι φορές που το όνομα της παρουσιάστριας έχει συζητηθεί στους διαδρόμους του σταθμού. Ειδικά μετά τις πολύ καλές της επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Αποδείχθηκε ένας υπολογίσιμος αντίπαλος που στην αρχή της σεζόν κάποιοι υποβάθμισαν ή αγνόησαν και τελικά το πλήρωσαν.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ζώνη στην οποία θέλουν να παίξει μπάλα η Σίσσυ, ωστόσο, φαίνεται δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια.

Κι αυτό γιατί δύσκολα η Σίσσυ Χρηστίδου θα “έμπλεκε” με τη μεσημεριανή ζώνη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Αυτιάς ανανέωσε για άλλα δυο χρόνια και συνεχίζει κανονικά μέχρι το 2023. Όπως άλλωστε και ο Δημήτρης Καμπουράκης στον οποίο ανήκει μέχρι και σήμερα το 10 με 1.

Τις επαφές με την παρουσιάστρια δεν διαψεύδει ο ΣΚΑΪ. Από την πλευρά του OPEN μπορεί να λένε ότι είναι κοντά στο να ανανεώσουν με την Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά δεν βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά για το τι μέλλει γενέσθαι. Στο Star προς το παρόν δεν λένε τίποτα.