Άγριο ξεκατίνιασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα κιλά του

Δημοσιεύθηκε: 08/09/2020 13:48
Άγριο ξεκατίνιασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου  για τα κιλά του

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε σε επίσημη φωτογραφία με την ομάδα της εκπομπής του στο ραδιόφωνο… και ήταν τόσο το ρετουσάρισμα που ήταν πραγματικά αγνώριστος.

«Ο Γρηγόρης ειλικρινά… Με συγχωρείς Γρηγόρη μου, αλλά ειλικρινά δεν θα μπορέσω να μην σχολιάσω. Είναι πριν από 15 χρόνια η φωτογράφιση για το ραδιόφωνο; Όταν άρχισαν; Είναι τώρα, φετινή και η Μύκονος πότε είναι;» αναρωτήθηκε με νόημα Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ALPHA. » Τώρα η Μύκονος, τώρα και η φωτογράφιση… Σε 10 μέρες δεν μπορεί αυτό να συνέβη».

«Με τη σειρά της, τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε με χαμόγελό πως «είναι αυτό που ο φωτογράφος θέλει λίγο να σε ευχαριστήσει και σου κάνει λίγο περισσότερο photoshop από ότι θα έπρεπε. Πέφτει η πριονοκορδέλα σύννεφο και η πραγματικότητα σε ξεπερνά»!

«Θέλεις να νιώθεις όμορφος και λες… Η φωτογραφία που θα είναι σε γιγαντοαφίσες για το ραδιόφωνο να με δείχνει στην ιδανική βερσιόν μου» πρόσθεσε, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Δεν μιλάω γιατί και μεις, οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε, θέλουμε να έχουν και τα φιλτράκια τους και να δείχνουμε κούκλες.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT