Άγριος πόλεμος στις πίστες! Τι τρέχει με Βίσση και Βανδή, η μάχη Οικονομόπουλου – Αργυρού, το βέτο του Μαζωνάκη για Τριαντάφυλλο και άλλα μαχαιρώματα

28 Ιουνίου 2021 08:10

Άγριος πόλεμος στις πίστες! Τι τρέχει με Βίσση και Βανδή, η μάχη Οικονομόπουλου - Αργυρού, το βέτο του Μαζωνάκη για Τριαντάφυλλο και άλλα μαχαιρώματα

Η πανδημία λόγω κορονοϊού αποτελεί παρελθόν και τα νυχτερινά μαγαζιά ανοίγουν ξανά την πόρτα τους. Οι πίστες από το καλοκαίρι αναμένεται να πιάσουν φωτιά. Και αυτή η φωτιά θα συνεχιστεί και τον χειμώνα.

Το θέμα είναι ότι ανοίγουν τα μαγαζιά και παράλληλα βγαίνουν τα μαχαίρια ανάμεσα σε κορυφαίους σταρ της νυχτερινής διασκέδασης.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Spirto o άγριος πόλεμος στις πίστες μόλις ξεκίνησε. Και πρωταγωνιστές είναι top ονόματα.

Οι δεύτερες σκέψεις της Άννας Βίσση για τον Τριαντάφυλλο προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή. Και το σχήμα κρέμεται από μία κλωστή.

Νίκος Οικονομόπουλος και Κωνσταντίνος Αργυρός έβγαλαν για μία ακόμη φορά τα μαχαίρια για το ποιος θα είναι στη Fantasia. Ένας πόλεμος που έχει ξεκινήσει χρόνια και δεν σταματά με τίποτα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν θέλει μαζί του τον Τριαντάφυλλο, την ώρα που και ο Νίκος Μακρόπουλος δεν είναι καθόλου ζεστός για συνεργασία με τον Πάνο Καλίδη.

Και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ δεν σταματούν εδώ. Υπάρχουν και άλλα πολλά. Μόνο στο Spirto που κυκλοφορεί. Όλα τα πρώτα ονόματα της πίστας και οι επόμενες κινήσεις τους.