Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν βλέπω τις ταινίες μου, γιατί να τις δω;»

9 Δεκεμβρίου 2021 19:15

Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν βλέπω τις ταινίες μου, γιατί να τις δω;»

Η Αιμιλία Υψηλάντη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Φίλιππο Σοφιανό. Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες έδειξε ενοχλημένη για να απαντήσει για το παρελθόν της, Τη στιγμή που κάνει αρκετά σημαντικές δουλειές στο παρόν.

Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν βλέπω τις ταινίες μου, γιατί να τις δω;»,

«Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά;» Αναρωτήθηκε ενοχλημένη η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναντήσουμε ανθρώπους που έχουν ζήσει τη χρυσή εποχή» Της απάντησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Το τι θυμάται ο άνθρωπος δεν είναι πραγματικότητα η οποία έχει αλλοιωθεί με τον χρόνο. Μου λέτε τι θυμάμαι. Είπα ένα επεισόδιο ασήμαντο ενώ μπορεί να υπήρχαν άλλα πιο σημαντικά. Δεν με αφορά το παρελθόν. Δεν βλέπω τις ταινίες μου, γιατί να τις δω;

Έχω κανένα λόγο να κατεβάζω το κουτί με τις φωτογραφίες να τις βλέπω κάθε βράδυ; Αυτές είναι για την εγγόνα μου και όταν δεν θα μπορώ να κινηθώ.

Γιατί να πάω στις αναμνήσεις όταν είμαι ένας ζωντανός οργανισμός που δουλεύει 12 ώρες τη μέρα;

Γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Είμαι ένα άλλο όν. Το μυαλό μου δεν είναι το ίδιο, η κρίση μου δεν είναι η ίδια, το σώμα μου δεν είναι το ίδιο. Είμαι μια συνέχεια ενός άλλου όντος.

Σας λέω πράγματα ανεκδοτολογικού περιεχομένου και επειδή το συναντάω πολύ στους δημοσιογράφους αντί να δούμε τι κάνουμε τώρα στην κοινωνία και ποια είναι η δική μου συμβολή στο γίγνεσθαι το τωρινό…»