Αιμιλία Υψηλάντη: ««Προφανώς και έχω πληγωθεί σε σχέση»

21 Φεβρουαρίου 2022 20:15

Αιμιλία Υψηλάντη: ««Προφανώς και έχω πληγωθεί σε σχέση»

Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στην Τεριάννα Παππά στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις της αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση, την οποία δεν υπολόγιζε τόσο.

Αιμιλία Υψηλάντη: ««Προφανώς και έχω πληγωθεί σε σχέση».

Έχει πληγωθεί από τις σχέσεις της

«Προφανώς και έχω πληγωθεί. Νομίζω ότι δεν έχω φάει χυλόπιτα αλλά μπορεί να νομίζω ότι δεν έχω φάει. Όταν φτάνει κανείς σε έναν χωρισμό, πιθανόν ακόμα και εγώ αν είμαι το δρων πρόσωπο, γιατί έτσι συνέβαινε συνήθως, ο άλλος να μου έχει ρίξει καιρό πριν χυλόπιτα, να με έχει απορρίψει και να το έχω εισπράξει με διάφορους τρόπους».

Θα την ενδιέφερε η τηλεόραση

«Θα ήθελα να είμαι σήμερα σε ένα σίριαλ αλλά όχι με την έννοια της ζήλιας αλλά με την έννοια της χρησιμότητας. Δηλαδή πόσο χρήσιμο θα μου ήταν».

Δεν έδωσε σημασία στο πόσο όμορφη ήταν

«Οι άνθρωποι επικεντρώνονται στα μειονεκτήματα και όχι τα πλεονεκτήματα τους. Είχα ένα ωραίο πρόσωπο αλλά δεν είχα τα πόδια που βλέπω να έχουν οι άλλες γυναίκες και τα θαυμάζω! Αν είχα ένα ζευγάρι υπέροχα μακριά πόδια, ενώ τώρα έχω μάλλον συγκριτικά όχι σπουδαία και με παχιά γάμπα… Εμένα με απασχολούσε αυτό και όχι πόσο ωραία ήμουν! Με απασχολούσε πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου». Συμπλήρωσε η ηθοποιός.