Αιμιλιάνο – Μαριαγάπη: γιορτάζουν δυο χρόνια μαζί μετά το GNTM

Συντάκτης: Newsroom

26 Αυγούστου 2022 09:24

Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη: γιορτάζουν δυο χρόνια μαζί μετά το GNTM

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και τη Μαριαγάπη Ξυπολιά γιορτάζουν δύο χρόνια σχέσης με ένα τρυφερό φιλί στο Instagran, ενώ βρίσκονται στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Τα δυο μοντέλα γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο GNTM και η χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη δέθηκαν στο ριάλιτι μόδας του Star. Και στη συνέχεια μετά το τέλος του GNTM έγιναν αχώριστοι. Μοιράστηκαν την ίδια στέγη αμέσως καθώς και όλο τον ελεύθερο χρόνο που τους άφηνε η απαιτητική δουλειά τους.

Η απόσταση όπως όλα δείχνουν δεν κατάφερε να τους χωρίσει. Αφού ο Αιμιλιάνο δουλεύει για μεγάλα διαστήματα στην γειτονική Ιταλία και η Μαριαγάπη στην μακρινή Κίνα.

Το ερωτευμένο ζειγάρι περνά αυτές τις ημέρες τις διακοπές του στο Ιόνιο. Ενώ το βίντεο που δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram είναι από τα Σύβοτα.  Ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί με αφορμή την επέτειο των δύο χρόνων που είναι μαζί και φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Και οι δύο συχνά δημοσιεύουν στιγμές από την κοινή τους ζωή. Ενώ οι followers τους δεν μπορούν παρά να θαυμάσουν την αγάπη που δείχνουν ο ένας στον άλλο στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους. Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη  έχουν γίνει περιζήτητοι μετά το τέλος του GNTM κυρίως στο εξωτερικό. Και οι συνεργασίες τους πάνε περίφημα.