Αιμιλιάνο Μάρκου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Μαριαγάπη Ξυπολιά

Συντάκτης: Newsroom

13 Δεκεμβρίου 2022 14:10

Αιμιλιάνο Μάρκου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Μαριαγάπη Ξυπολιά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Αιμιλιάνο Μάρκου. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, μεταξύ άλλων μίλησε, για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας, αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Μαριαγάπη Ξυπολιά.

«Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές όσον αφορά στο κομμάτι της δουλειάς γιατί ήμασταν δύο χρόνια μαζί αλλά στην πραγματικότητα ήμασταν τον έναν χρόνο. Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο χώρια και αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο και όσο επαφή και να υπήρχε, πάντα χανόταν η φλόγα.

Φτάσαμε σε ένα σημείο να πάρουμε χρόνο χωριστά, ήταν όλο πολύ ώριμο έτσι όπως έγινε και το εκτιμώ πάρα πολύ και από πλευράς της. Είμαστε πολύ καλά, υπάρχει επικοινωνία, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί ως ζευγάρι», είπε αρχικά ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

«Οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Τελευταία στιγμή φτιάχνω βαλίτσα και φεύγω, δεν προλαβαίνω προειδοποιήσω ούτε την μάνατζερ μου. Δεν μπορώ να οργανώνω κάτι γιατί δεν γνωρίσω το πρόγραμμά μου. Αλλά δεν πειράζει, ας δουλέψουμε τώρα που είμαστε μικροί για να μπορώ αργότερα να κάνω ότι θέλω», κατέληξε ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Αποκαλύψε γιατί ήρθε ο χωρισμός με τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου και αποκάλυψε ποια ήταν η αιτία.

Το γνωστό μοντέλο Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Η σχέση μας ήταν δύσκολη γιατί είχαμε πάντα την απόσταση. Δεν ήθελα να χωρίσουμε αλλά εγώ δούλευα έξι μήνες στην Κίνα και εκείνος στην Ιταλία», είπε αρχικά η Ξυπολιά.

Και πρόσθεσε: «Τότε είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις. Το δουλέψαμε και είδαμε ότι δεν μπορέσαμε να το κάνουμε άλλο. Όσες φορές προσπαθείς να φτιάξεις κάτι όταν δεν υπάρχει η ίδια προσπάθεια και από τα δύο άτομα, συνήθως το χειροτερεύεις».

Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας: «Θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα και από τη δουλειά μας και από τα προσωπικά μας. Έχει παίξει και το timing ρόλο και η πίεση που είχαμε φάει όταν βγήκαμε από το ‘GNTM’.

Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και όταν έχεις κάποιον στη ζωή σου τόσο καιρό δεν μπορείς να τον διαγράψεις έτσι απλά. Δεν βρίσκω νόημα να διαγράφει κάποιος φωτογραφίες, είναι κομμάτι της ζωής μου δεν μπορώ να φέρομαι σαν να μην υπήρχε».

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Τα δυο μοντέλα που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του «GNTM» κάνουν διάλειμμα στη σχέση τους.

Μετά το τέλος του «GNTM 3», η Ξυπολιά και ο Μάρκου έγιναν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια, γεγονός το οποίο είχε αποδειχθεί και από τις τρυφερές αναρτήσεις τους στα social media.

Τα δύο νεαρά μοντέλα, που πλέον ασχολούνται επαγγελματικά με το modelling, μοιράζονταν συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες τους χωρίς να λείπουν οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού του ενός για τον άλλο.