Αιμίλιος Χειλάκης Αθηνά Μαξίμου: «Δεν θα αφήναμε μια παράσταση για να πάμε σε ριάλιτι»

17 Ιανουαρίου 2022 18:15

Αιμίλιος Χειλάκης Αθηνά Μαξίμου: «Δεν θα αφήναμε μια παράσταση για να πάμε σε ριάλιτι»

Η κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα βρέθηκε στην κοπή της πίτας στο θέατρο Βρετάνια και στην παράσταση «Προδοσία». Όπου οι πρωταγωνιστές Αιμίλιος Χειλάκης και η σύζυγός του, Αθηνά Μαξίμου μίλησαν για όσα συμβαίνουν στο θέατρο και όχι μόνο.

Αιμίλιος Χειλάκης Αθηνά Μαξίμου: «Δεν θα αφήναμε μια παράσταση για να πάμε σε ριάλιτι».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του φετινού θεατρικού χειμώνα και τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες

«Ξέρουμε ότι οι θεατές δυσκολεύονται να έρθουν, αλλά τουλάχιστον σ’ αυτούς που έρχονται πρέπει να τους δείχνουμε αυτά που έχουμε ετοιμάσει. Μακάρι να είχαμε γεμάτο θέατρο, δεν έχουμε γιατί δυσκολεύεται ο κόσμος που φοβάται, αλλά και ο κόσμος που του απαγορεύεται».

«Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην επιστήμη. Τώρα, η επιλογή αν θα συμμετέχεις σε κάτι που είναι μεγάλη άμυνα, μέσω του εργαλείου της επιστήμης, το “ναι” ή το “όχι” που θα δώσεις, σε κάνει να είσαι ένας ενεργός πολίτης, ένας που ιδιωτεύει. Εγώ δεν ήθελα να ιδιωτεύσω, θα αναλάμβανα την υποχρέωσή μου το καλοκαίρι που κάναμε περιοδεία, να έχω κάνει το εμβόλιο, για να μην κινδυνεύσει η παραγωγή και η δουλειά 20 οικογενειών.

Το να πάω σε ένα ριάλιτι, εγώ δεν θα το έκανα. Αυτό όμως δεν είναι και ενάντια στα νέα παιδιά από τον χώρο της υποκριτικής που το κάνουν. Μπορώ να καταλάβω οτιδήποτε έχει ανάγκη ο άλλος να κάνει γιατί δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Είναι και θέμα μικρή ή μεγαλύτερης ματαιοδοξίας που έχουμε όλοι. Σε ότι αφορά την επιβίωση, εκεί σταματάει κάθε κουβέντα και δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Βεβαίως και πρέπει να πάνε οι άνθρωποι να δουλέψουν.

Βέβαια και έχουμε κρούσματα κορονοϊού στις Άγριες Μέλισσες. Τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και οργάνωση. Δεν έχουν σταματήσει τα γυρίσματα, απλά είμαστε λίγο πίσω στα επεισόδια»

Από την μεριά της η Αθηνά Μαξίμου τόνισε τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, αλλά μίλησε και για την τήρηση των συμφωνιών στο θέατρο

«Δυστυχώς αρρώστησα και εγώ. Κόλλησα μάλλον εγώ, και άλλους δύο συναδέλφους, εκτός από τον Αιμίλιο» τόνισε και σημείωσε πως οι τρεις πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες. Η κούραση πια είναι πολύ μεγάλη. Οι ψυχικές αντοχές είναι ελάχιστες, ενώ οι οικονομικές είναι ακόμα πιο ελάχιστες και εύχομαι να λυθεί το συντομότερο η ιστορία που ζούμε».

«Η ηθική μου πεποίθηση δεν θα μου επέτρεπε να παρατήσω μια δουλειά για να πάω να βγάλω περισσότερα χρήματα σε ένα ριάλιτι».

https://youtu.be/Tu7joN7q4Og