Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορείς να αγαπήσεις τον Ακύλα Μεγαρίτη, μην υπερβάλουμε…»

26 Νοεμβρίου 2021 18:15

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορείς να αγαπήσεις τον Ακύλα Μεγαρίτη, μην υπερβάλουμε...»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε συντέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη μίλησε για την τελευταία θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με την σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου.

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορείς να αγαπήσεις τον Ακύλα Μεγαρίτη, μην υπερβάλουμε…».

Μίλησε επίσης για την μακροχρόνια συνεργασία του με το Mega στις περισσότερες σειρές που έχει παίξει. Αλλά και για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

«Δεν μπορείς να αγαπήσεις τον Ακύλα Μεγαρίτη, μην υπερβάλουμε, αλλά νομίζω πως είναι φτιαγμένος ο ρόλος για να αγαπήσουμε τους υπόλοιπους που πάσχουν από αυτόν», δήλωσε για τον ρόλο του κακού στις «Άγριες Μέλισσες» και τις αντιδράσεις του κόσμου.

«Έχω την ευτυχία οι άνθρωποι να μου δίνουν συγχαρητήρια», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Νομίζω ότι οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει είναι στο MEGA», τόνισε για τους ρόλους του σε γνωστές σειρές στο μεγάλο κανάλι

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα λάβει μέρος στο «Λόγο Τιμής», αλλά δεν με είχανε πάρει τότε» , αποκάλυψε.

Ακολούθησαν οι σειρές «Η Ζωή που δεν έζησα», «Κλείσε τα μάτια», «Έτσι ξαφνικά» και «Το νησί».

«Το να βλέπω σκηνές που είμαστε παιδιά και να παίζουμε τόσο ώριμα, κάτι καλό γινόταν από τότε. Είναι τα νιάτα μας το MEGA», σημείωσε ο ηθοποιός.

«Εγώ έγινα διάσημος στα 28 ευτυχώς είχα ήδη κάνει πράματα», ανέφερε για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία.

«Δεν με πέτυχε πεινασμένο, αλλά ήρθε ως υπέροχο επιδόρπιο», συμπλήρωσε.

Η περιπέτεια με την υγεία του

«Ήταν ένας όγκος καλοήθης, στη βάση του κρανίου. Ευτυχώς δεν έπαθα μεγάλο κακό γιατί σε ένα μήνα μέσα από την ώρα που το κατάλαβα είχε γίνει η εγχείρηση»

«Νομίζω ότι οι διαρκείς κουβέντες των ανθρώπων προς εσένα και εσένα του ιδίου εαυτού εαυτού σου προς τους άλλους είναι τα μόνο φάρμακα», είπε για τη στήριξη των φίλων και της οικογένειας του.

Ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγο του και ηθοποιό Αθηνά Μαξίμου στην παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, η οποία συνεχίζει και φέτος το θεατρικό ταξίδι της στο θέατρο Βρετάνια.