Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχω σερβίρει σχεδόν όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Σεπτεμβρίου 2022 12:20

O Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε όλες τις δουλειές που έκανε στο παρελθόν τονίζοντας πως μεταξύ άλλων είχε σερβίρει τον Ανδρέα Παπανδρέου και άλλους πολιτικούς.

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δούλεψε ένα καλοκαίρι στη Σαντορίνη χωρίς να πληρώνεται και τρώγοντας ένα σουβλάκι την ημέρα!

«Είχα δουλέψει σαν γκαρσόνι και είχα σερβίρει τον Ανδρέα Παπανδρέου και πάρα πολύ κόσμο. Ήμουν ένα παιδί, βοηθός σερβιτόρου, 15 χρονών που δούλευα το καλοκαίρι για να βγάλω τα λεφτά για να μπορώ να περάσω τον χειμώνα.

Πάρα πολύ κόσμο έχω σερβίρει, σχεδόν όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ τότε που κυβερνούσε», είπε αρχικά ο Χειλάκης.

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι πως η πιο ευγενής ήταν η Μελίνα, που δεν μπορούσα φυσικά να την πλησιάσω ως βοηθός σερβιτόρου. Ήταν όμως φοβερή προσωπικότητα.

Ο πιο σκληρός που θυμάμαι ήταν ο Κουτσόγιωργας. Σκληρός άνθρωπος».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Έχω δουλέψει μέχρι και σε χρυσοχοείο στη Σαντορίνη! Αμισθί! Πληρωνόμουν εάν γίνονταν πωλήσεις και έτρωγα ένα σουβλάκι την ημέρα.

Τουλάχιστον έκανα τις διακοπές μου. Έχω ακόμα δουλέψει στον Σάββα στο Μοναστηράκι σαν σερβιτόρος και είχα κάνει οτιδήποτε για να μπορώ να έχω λεφτά και να μην παίρνω χρήματα από τον πατέρα μου».

Πριν από λίγο καιρό, ο Χειλάκης μίλησε στο Mega για τη θεατρική του πορεία, τις τηλεοπτικές του συνεργασίες αλλά και για τους λόγους που γίνεται τεμπέλης στη δουλειά του.

«Είναι στόχος μου να κάνω δουλειές που θα τις δουλέψω πολύ καιρό, που θα τις έχω προαποφασίσει από καιρό, που θα έχω συζητήσει με τους συνεργάτες μου για το πώς θα το κάνουμε και έτσι κάθε φορά που έχουμε πρεμιέρα είναι αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης.

Συνήθως άγχος έχεις όταν ξέρεις τι πρέπει να γίνει, άμα ξέρεις τι πρέπει να γίνει έχεις την ευθύνη να το καταφέρεις. Όταν δεν έχω άγχος, λέω ότι είμαι εντελώς απροετοίμαστος», είχε πει μεταξύ άλλων ο πρωταγωνιστής.