Άκης Πετρετζίκης: «Χρυσός» στο Youtube για τους 1.000.000 συνδρομητές

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουνίου 2022 11:47

Άκης Πετρετζίκης: «Χρυσός» στο Youtube για τους 1.000.000 συνδρομητές

Στα καλύτερά του είναι ο Άκης Πετρετζίκης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο δημοφιλής σεφ έχει δικό κανάλι στο Youtube για να παρουσιάζει τις συνταγές και τις συμβουλές μαγειρικής. Και έκανε μία ανακοίνωση μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media που δείχνει πόσο καλά είναι στα επαγγελματικά του.

Ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε πως έφτασε στο γραφείο του η χρυσή πλακέτα για τους 1.000.000 συνδρομητές του καναλιού του.
«Μόλις έφτασε στο γραφείο η χρυσή πλακέτα του YouTube για τους… 1.000.000 subscribers! Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να βγάλω αυτή τη φωτογραφία! Σας ευχαριστώ όλους έναν-έναν!», έγραψε στο post του ο αγαπημένος σεφ. Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση του Άκη συγκέντρωσε άπειρα likes και πολλά συγχαρητήρια.

Άκης Πετρετζίκης: «Χρυσός» στο Youtube για τους 1.000.000 συνδρομητές

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη ο Άκης Πετρετζίκης είχε πει ότι όλες τις εκπομπές τις κάνει μόνος του: «Κάνω μόνος μου όλες τις εκπομπές γιατί θέλω να έχω όσο γίνεται λιγότερη τοποθέτηση προϊόντων, το ψυχολογικό και οικονομικό κόστος όμως είναι μεγάλο […] Είναι όλη μου η ζωή αυτή η δουλειά! Δεν έχω πάρει ποτέ ρεπό στη ζωή μου, δεν ξέρω τι σημαίνει ρεπό. Αλλά έχω συνηθίσει έτσι γιατί και σαν μάγειρας δούλευα πολύ. Στην Αγγλία έκανα τρεις δουλειές, οπότε και μια ημέρα να είχα ρεπό κοίταζα πάντα να την εκμεταλλευτώ και να δουλέψω».

Ο Άκης εκμυστηρεύτηκε πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική γιατί πολύ απλά ήθελε να φύγει από το σπίτι του. Ενώ έχοντας γραφτεί σε σχολή μαγειρικής στην Αθήνα και έχοντας εργαστεί σε ελληνικά εστιατόρια, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Αγγλία. Χωρίς μάλιστα να γνωρίζει κανέναν αλλά ούτε και τη γλώσσα σε καλό επίπεδο.

Εκτός από τα επαγγελματικά του, ο Πετρετζίκης διανύει την καλύτερη περίοδο και στα προσωπικά του. Κι αυτό γιατί σύντομα θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. «Ο μικρός Αχιλλέας σύντομα θα έχει παρεούλα», αποκάλυψε μέσα από τα social media. H γυναίκα του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ περιμένει κοριτσάκι.