Άκης Πετρετζίκης: Η αναφορά του ονόματός του στη σειρά «Σασμός» και η αντίδρασή του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Οκτωβρίου 2022 10:21

Την… τιμητική του είχε ο Άκης Πετρετζίκης στο τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού», καθώς έγινε αναφορά στον ίδιο, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του.

Συγκεκριμένα, ο Παντελής έγραφε στο καφενείο το γαμήλιο μενού για τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού και είπε στην σύζυγό του, Άννα: «Λοιπόν, για το υπόλοιπο της ημέρας θα με ενοχλείτε μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Έχω να φτιάξω γαμήλιο μενού. Φύγε».

«Κάτσε στα αυγά σου, Πετρετζίκη, που θα φτιάξεις μενού! Εγώ τα φτιάχνω τα μενού», του απάντησε η Άννα με το συγκεκριμένο απόσπασμα να ανεβαίνει στο Twitter του Alpha.

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν έχασε την ευκαιρία και σχολίασε με χιούμορ την αναφορά του ονόματός του.

Κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο τηλεοπτικός σεφ θέλησε να μοιραστεί με τον Παντελή και την Άννα τη συνταγή του για γαμήλια τούρτα!

«Εγώ πάντως μια φορά συνταγή για γαμήλια τούρτα έχω να σας δώσω… Και καλά στέφανα!», έγραψε ο Πετρετζίκης με αρκετή δόση χιούμορ.

Από εκεί και πέρα, ο Πετρετζίκης λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δεν Γίνεται» και μίλησε για όλα.

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια».

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά», αποκάλυψε ο Πετρετζίκης.