Άκης Πετρετζίκης: Νέα φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Ιανουαρίου 2023 11:12

Φωτογραφία με την κόρη του δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή, καθώς πριν από λίγους μήνες, η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γέννησε την κόρη τους.

Ο Πετρετζίκης δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο αγκαλιά με τη μικρή, την οποία κρατάει στην αγκαλιά του.

«Ο Αχιλλέας στην κουζίνα, η μικρή στην διοίκηση», έγραψε στη λεζάντα για τα παιδιά του, επιστρατεύοντας το χιούμορ του.

Ο Πετρετζίκης φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και μίλησε για την έλευση της κόρης του στον κόσμο, ενώ περιέγραψε πόσο πολύ έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά την αποκάλυψη για την ομοιότητα με τη λίγων μηνών κόρη του, τον ρώτησε για τη νέα του καθημερινότητα με τα δύο παιδιά.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες ok. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο…

Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», είπε αρχικά ο Πετρετζίκης.

«Δυσκολευτήκαμε δέκα ημέρες με τον Αχιλλέα. Κάπου κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε γεια σου», πρόσθεσε στη συνέχεια και κατέληξε περιγράφοντας το πρόγραμμα της καθημερινότητάς του.

«Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ. Το 11, 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών».

Ο Πετρετζίκης μίλησε και για τη σύζυγό του και την υπομονή της στην ανατροφή των παιδιών τους: «Όταν κλαίνε τα παιδιά…Dolby (σε ήχο) είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό το πράγμα είναι too much για μένα.

Και βλέπω την Κωνσταντίνα άνετη που χαμογελάει στον πιτσιρικά, ενώ αυτός είναι με την καραμούζα πάνω της και πετάει ό,τι υπάρχει στον κόσμο. Οι γυναίκες είστε διαφορετικές σε αυτό το κομμάτι. Οι γυναίκες με το που γεννιέστε, έχετε προσωπικότητα, οι άντρες θέλουμε χρόνο. Οι γυναίκες με το που γεννιούνται, απαιτούν».