Άκης Πετρετζίκης: Παιχνίδια στην πισίνα με την έγκυο σύζυγό του και τον γιο τους

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 12:16

Ο Άκης Πετρετζίκης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του και ανεβάζει τις απαραίτητες selfie φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα στην πισίνα αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του αλλά και τον γιο του ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τον πανέμορφο γιο του να χαμογελά γράφοντας

«Splats splouts. σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα η παρθένος θα είναι η μικρούλα;»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του που αφορούν την οικογένειά του ο διάσημος σεφ είχε μιλήσει για το πως μάθανε εκείνος και η σύζυγος του για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού

«H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο!

Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου.

Ήταν πράγματα άχρηστα

Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες «αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή». Είναι πολύ απλό

Δεν έκρυψα τον γάμο μου! Ποτέ δεν θα το έκρυβα, δεν είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό. Την ημέρα του γάμου θα το έλεγα. Είχα την επιλογή να το δημοσιεύσω.

Ο γάμος για τον άνδρα είναι διαφορετικός. Είναι και λίγο πάρτι. Για τη γυναίκα είναι άγχος. Π.χ. δεν είχα προσέξει ποτέ τα λουλούδια στον γάμο! Δεν ασχολήθηκα καθόλου πλην του φαγητού. Όλα τα άλλα τα έκανε η Κωνσταντίνα.»!

Και τόνισε για τον γιο του: «Κοιμάται ο πιτσιρικάς… Έχει να κάνει με την κοιλιά. Όταν ήταν στην κοιλιά ήταν ήρεμος. Η Κωνσταντίνα δεν νευριάζει ποτέ»!