Άκης Πετρετζίκης: παίζει πιάνο μαζί με τον μικρό Αχιλλέα (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 09:10

Άκης Πετρετζίκης: παίζει πιάνο μαζί με τον μικρό Αχιλλέα (βίντεο)

Εκτός από καλός επαγγελματίας, ο Άκης Πετρετζίκης είναι κι ένας αφοσιωμένος πατέρας και προσπαθεί να ασχολείται δημιουργικά με τον γιο του Αχιλλέα

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να έχει ένα πολύ βαρύ καθημερινό πρόγραμμα, φροντίζει όμως να περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του. Ο ίδιος ασχολείται αρκετά με τον μικρό Αχιλλέα. Ενώ μαζί με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ θα γίνουν σύντομα γονείς για δεύτερη φορά. Τα δύο αδερφάκια θα έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας, αφού πρόσφατα γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μικρού στο μαγαζί του σεφ στην Αγία Παρασκευή.

Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram τις νέες περιπέτειες με τον γιο του πρωταγωνιστή. Με φόντο ένα παιδικό πιάνο, ο γνωστός σεφ προσπαθεί να μάθει στον Αχιλλέα να παίζει μουσική και ο μικρός φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ. Αυτός όμως που ξαναγίνεται παιδί μαζί του είναι ο μπαμπάς του.

 

Η ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Μέσα από τα Instagram Stories του, ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός δημοσιεύοντας ένα σκίτσο με ένα κοριτσάκι.

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε τότε ο γνωστός μάγειρας. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί τον Ιούλιο του 2021. Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια. Ενώ με ένα χαριτωμένο βίντεο είχε ευχαριστήσει τους followers για τις ευχές τους.
«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλος. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.