Άκης Σακελλαρίου: «Η ζωή μού έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

Συντάκτης: Newsroom

10 Ιουνίου 2022 09:50

Άκης Σακελλαρίου: «Η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

Ο Άκης Σακελλαρίου ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη δουλειά του και για τη μεγάλη περιπέτεια της υγεία του

Ο Άκης Σακελλαρίου ανέφερε πως τώρα πια βλέπει τη ζωή του πολύ διαφορετικά από πριν. Αναθεώρησε κάποιες απόψεις του και πλέον κρατά διαφορετική στάση απέναντι στους ανθρώπους. Οι 10 ημέρες που ήταν σε κώμα καθόρισαν την οπτική του για τη ζωή και τους ανθρώπους.

«Αναθεωρείς κάποια πράγματα, μετά από αυτό. Αλλά τώρα τελείωσε, πάμε για άλλα. Τα άσχημα μου έμαθαν να αγαπώ πιο πολύ τους ανθρώπους, να ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα φύγουμε. Το έλεγα και πριν ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε και γελούσαν, αλλά έτσι είναι», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σακελλαρίου.

«Αυτή η περιπέτεια φυσικά, σου αφήνει έναν φόβο και ξεσκαρτάρεις πολύ γρήγορα τι και πώς. Όχι ανθρώπους, αλλά καταστάσεις. Τις αφήνεις στη μπάντα και προχωράς. Βέβαια, κοιτάω τη ζωή μου πριν από αυτή την περιπέτεια και μετά κι ευτυχώς, έχω μια πιο μαλακή αντιμετώπιση για τα πράγματα πλέον. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει, αλλά τα αντιμετωπίζω όλα πιο μαλακά», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Άκης Σακελλαρίου είπε ότι αυτό το πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή. «Νιώθω ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Το λέω συνέχεια και το βλέπω κάθε μέρα. Από τις περιπέτειες υγείας πάντα κάτι μένει», είπε κλείνοντας.

Όταν κατάλαβε πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή του (από παλιότερη συνέντευξη)

«Κατάλαβα πολύ μετά πόσο σοβαρό είναι. Μέχρι που μπήκα στην εντατική, έστελνα βιντεάκια για την δουλειά. Έλεγα στην σκηνοθέτιδα μήπως πρέπει να με αντικαταστήσει; Και της έδειχνα ότι είμαι στην εντατική με καλώδια.

Την μια ημέρα παίζαμε το Mamma Mia στην Πάτρα, την επόμενη με πήγε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον γιατρό μου. Μπήκα στο ταξί, έχασα τις αισθήσεις μου και την επόμενη ξύπνησα στο νοσοκομείο. Όλοι με τον κορονοϊό αυτό λένε, γίνεται μία καταρρακτώδης αλλαγή στον οργανισμό σου».