Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν δέκα μέρες σε κώμα, δεν θυμάμαι τίποτα»

20 Απριλίου 2022 11:15

Ο Άκης Σακελλαρίου παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και μίλησε για την καριέρα του την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει

Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν δέκα μέρες σε κώμα, δεν θυμάμαι τίποτα»

Ο Άκης Σακελλαρίου σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε Αλλά και τις ημέρες που έμεινε σε κώμα στην εντατική νοσοκομείου

“Έχω σπουδάσει νομικά, θα γινόμουν καλός διπλωμάτης. Στη ζωή μου δεν είμαι διπλωμάτης, είμαι στη δουλειά όμως. Έχω μάθει κάποιους κανόνες. Πρώτος κανόνας να κερδίζεις χρόνο, δεύτερος να μη λες ποτέ όχι, και ο τρίτος ότι πρέπει να κοιτάς όλες τις παραμέτρους. Το ισοζύγιο στην καριέρα μου νομίζω ότι είναι θετικό. Έχω κάνει πολλά», είπε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

Ο Άκης Σακελλαρίου είπε στη συνέχεια: «Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν “κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα».

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε και για τις σπουδές του στη Νέα Υόρκη τα χρόνια που πέρασε εκεί και όλα όσα τον δίδαξε η Μεγαλούπολη που της Αμερικής: «Στην Νέα Υόρκη σπούδασα και καθάριζα σπίτια. Όποιος σπουδάζει στο εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποια δουλειά. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήγα για να μείνω, ήθελα να έχω πολύ καλή βάση στην υποκριτική, σε ό,τι αφορά στην παιδεία. Είναι σχεδόν ανέκδοτο να μπορείς να κάνεις κάτι στο εξωτερικό, είναι πολύ σκληρή η βιομηχανία».

Στο τέλος της συνέντευξης του ο γνωστός ηθοποιός Αναφέρθηκε και στις μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση

«Το “Είμαστε στον αέρα” θα το ξαναέκανα, και στο θέατρο θα ξαναέκανα το “Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα”. Δεν έχω παίξει ποτέ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, παρόλο που είμαστε φίλοι. Απωθημένα στη δουλειά δεν έχω. Ένα σκάφος θα ήθελα να πάρω κάποια στιγμή και να γυρίζω στα νησιά».