Ακόμα μία επιβεβαίωση του iciao: ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραδέχθηκε το «διαζύγιο» με τον Ανδρέα Γεωργίου! Δεν θα είναι στη Γη της Ελιάς

Δημοσιεύθηκε: 21 Φεβρουαρίου 2021 09:00
Ακόμα μία επιβεβαίωση του iciao: ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραδέχθηκε το «διαζύγιο» με τον Ανδρέα Γεωργίου! Δεν θα είναι στη Γη της Ελιάς

Μία ακόμη επιβεβαίωση του iciao με τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Σας είχαμε αποκαλύψει ότι δεν θα είναι στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega και μας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός.

«Δεν θα είμαι στην ομάδα ηθοποιών που θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Γεωργίου. Ήμουν σε πολλές, σε αυτή δεν θα είμαι. Σε κάποια πράγματα ταιριάζουμε, σε κάποια πορευόμαστε μαζί, σε κάποια όχι», τόνισε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και συνέχισε:

«Με τα παιδιά έχουμε καλή σχέση, κάναμε όσες δουλειές κάναμε με επιτυχία, σε αυτή προέκυψε να είναι κάτι άλλο στο οποίο δεν θα είμαι εγώ και θα είμαι κάπου άλλου. Συζητάω κάτι άλλο, όμως λόγω των καιρών δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είμαι ευχαριστημένος με τον Ανδρέα και είμαι τυχερός που είχα δουλειά με αυτά που γίνονται. Όλα είναι καλά και το κλίμα, ήταν από τα καλύτερα κλίματα συνεργασίας».

Η αλήθεια είναι πάντως ότι το τελευταίο διάστημα ακουγόταν πολύ έντονα ότι οι δύο πλευρές θα οδηγούνταν σε «διαζύγιο». Υπήρξαν κάποιες φήμες ότι δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά, αν και αυτό διαψεύστηκε. Κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο Γεωργίου ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Και γι’ αυτό πολλοί από εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί του τα τελευταία χρόνια δεν θα είναι.

Η ουσία είναι ότι ο Πολυδερόπουλος δεν τον ακολουθεί στη Γη της Ελιάς, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.