Άκου τώρα να δεις: ο “θείος Πέτρος” (*Κωστόπουλος) ερωτεύτηκε δυο φορές μετά το διαζύγιο με την Μπαλατσινού

10 Ιουλίου 2019 13:30

Κάποια στιγμή είχαμε δει τον “θείο Πέτρο” (*Κωστόπουλο) να κυκλοφορεί με μια αιθέρια μελαχρινή παρουσία. Πολύ μικρότερή του. Αυτό, φυσικά, μετά το τέλος του γάμου του με τη Τζένη Μπαλατσινού – νυν κυρία υπουργού, σύζυγο του Βασίλη Κικίλια βεβαίως-βεβαίως.

Ο ίδιος, μιλώντας στους αγαπημένους -ο καθένας για τον δικό του λόγο- Μιχάλη Τσαουσόπουλο και Ρένο Χαραλαμπίδη, είπε τα πάντα όλα, αναφερόμενος και στους νέους του έρωτες, που δεν ξέρουμε τι διάρκεια είχαν, αλλά αν κρίνουμε απ’ το ότι στην Μύκονο μόνο με τη Νικολέττα Καρρά τον είδαμε πολλάκις, δεν πρέπει να ήταν και μεγάλη.

Εγώ, η Τζένη, οι επόμενες και η ΙΜΑΚΟ

«Ο γάμος μας ολοκληρώθηκε επιτυχώς γιατί μεγαλύτερη επιτυχία από τη γέννηση τριών παιδιών δεν υπάρχει», είπε, λοιπόν, ο πρώην εκδότης, νυν παρουσιαστής, ενώ τόνισε πως μετά τη Τζένη, έζησε ξανά τον έρωτα και μάλιστα σε έντονο βαθμό, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την άνοδο και την πτώση της ΙΜΑΚΟ, για το «ξεβλάχεμά» του όπως ο ίδιος λέει, για το ενδεχόμενο ενεργής συμμετοχής του στο πολιτικό σκηνικό και για την επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι τρελοί μισθοί που έδινε ενόσω ήταν εκδότης

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει μεγαλοσύνη στον τόπο μας. Όταν σε βλέπουν στα πατώματα, θέλουν να σε βάλουν κάτω να σε πατήσουν κιόλας, και αυτό γίνεται ανθρωποφαγικό. Έλεγαν ότι ένα περιοδικό και ένας ραδιοφωνικός σταθμός έφερε την κρίση».

«Στην ΙΜΑΚΟ είχαμε τους πιο υψηλούς μισθούς στον ελληνικό Τύπο. Μια φωτογράφηση μπορεί να κόστιζε 20.000 ευρώ και στη διάρκεια της παραγωγής της όλοι περνούσαν πλουσιοπάροχα με αστακούς και σολομούς. Ένας διευθυντής περιοδικού έπαιρνε 8.000 ευρώ καθαρά, δηλαδή 15.000 μικτά, επί 14 μισθούς κτλ.

«Έχω φάει πολλές σφαλιάρες και δεν θέλω να μιλάω για την εκπαίδευση μου. Έκανα δυο μεταπτυχιακά στο Παρίσι στα οικονομικά. Έκανα ένα doctora στην πολιτική οικονομία γιατί ήθελα να γίνω καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, το οποίο πήρα με άριστα σε ηλικία 25 ετών. Έδωσα εξετάσεις και πέρασα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ήμουν ο πρώτος Έλληνας υπάλληλος συμβούλου και ο πιο νέος στον βαθμό Α, δηλαδή στον επιστημονικό βαθμό. Μετά έγινα σύμβουλος της Σοσιαλιστικής Ομάδος σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής. Τότε ξεβλάχεψα κανονικά. Η πρώτη φορά ήταν όταν ήρθα από τον Βόλο στην Αθήνα. Αλλά το κανονικό ξεβλάχεμα πέρα από το γούστο και την αισθητική, θέλει χρήματα. Δεν φτάνει μόνο το διάβασμα. Χρειάζεται να πας ταξίδια, να δεις τον κόσμο, να μάθεις τρόπους.

Η πολιτική και ο Αντετοκούνμπο

«Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική, το ΚΙΝΑΛ σήμερα είναι ξενέρωτο. Δεν έχει θέσεις που με εκφράζουν, δεν είναι σέξι. Η Φωφή δεν είναι leader, με την ολοκληρωμένη έννοια της λέξης. Το ΚΙΝΑΛ χρειάζεται να βρει τον Μπλερ του για να ξαναγεννηθεί».

«Πολλοί Έλληνες πανηγυρίζουν μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το θεωρώ ψέμα σε μεγάλο βαθμό. Είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν στη χώρα μας συνανθρώπους με διαφορετικό χρώμα δέρματος κι όμως αυτοί χαίρονται με την επιτυχία του Αντετοκούνμπο. ‘Όπως μιλάει ο ίδιος για την Ελλάδα δεν μιλούν ούτε οι Έλληνες».