Ακρογιαλιά Το στέκι των απαιτητικών στις Σπέτσες

Δημοσιεύθηκε: 21/07/2019 19:38
Ακρογιαλιά  Το στέκι των απαιτητικών στις Σπέτσες

Ακρογιαλιά

Το στέκι των απαιτητικών στις Σπέτσες

Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, την Κουνουπίτσα, σας περιμένει η «Ακρογιαλιά», το ακριανό από τα τρία καταστήματα, ένα από τα πλέον αγαπημένα στέκια των απαιτητικών και των καλοφαγάδων στις Σπέτσες. Λίγα λεπτά μετά από το λιμάνι των Σπετσών, μπορεί κανείς να απολαύσει έναν απαράμιλλο συνδυασμό γεύσεων και παραδοσιακής νησιώτικης ομορφιάς. Πρόκειται για το εστιατόριο «Ακρογιαλιά». Είναι το «μαγαζάκι που λέγαμε»…

Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής κατά μήκος της ακρογιαλιάς, ένας καταιγισμός γεύσεων μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Ζεστά και κρύα ορεκτικά, μαγειρεμένα με μεράκι και με υλικά αυστηρά επιλεγμένα, επιτρέπουν να απολαύσει κανείς γεύση από Ελλάδα.

Με θέα το μοναδικό σκηνικό με τις γραφικές βαρκούλες η «Ακρογιαλιά» πρωταγωνιστεί στο χώρο της γαστρονομίας με έναν κατάλογο ελληνικής κουζίνας που τιμά την εκλεκτή πρώτη ύλη και σέβεται την παράδοση. Δεν είναι τυχαίο που εδώ συχνάζουν σημαντικά ονόματα της πρώτης γραμμής της εγχώριας αλλά και διεθνούς κοινωνικής ζωής.

Η «Ακρογιαλιά» είναι ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης για να απολαύσετε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτή γαριδομακαρονάδα και αστακομακαρονάδα. Συνοδεύστε τα με καλό κρασί, καθώς το εστιατόριο διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει στον ελληνικό αμπελώνα. Το φιλικό περιβάλλον, η γεύση, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση θα κάνουν την «Ακρογιαλιά» σταθερή σας γευστική επιλογή.

Κουνουπίτσα, Σπέτσες, τηλ.: 22980 74749

www.akrogialiarestaurant.grfriskies@windowslive.com