Αλέκα Καμηλά – Πέτζα Στογιάκοβιτς: Η κόρη τους, Μίλα, έγινε 18 ετών

Συντάκτης: Newsroom

1 Μαρτίου 2024 17:35

Η Αλέκα Καμηλά, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, είναι μητέρα τριών παιδιών.

Η Αλέκα Καμηλά και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Πέτζα Στογιάκοβιτς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2006. Όπως είχε δηλώσει ο Πέτζα Στογιάκοβιτς σε συνέντευξή του στο People οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2003 μέσω μιας κοινής τους φίλης στη Θεσσαλονίκη.

Τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο ζευγάρι ζει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τα τρία παιδιά του, τον Αντρέι, τη Μίλα και τον Μάξιμο.

Η κόρη της Αλέκας Καμηλά και του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Μίλα, έγινε 18 ετών και η μητέρα της δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με φωτογραφίες της.

«Χαρούμενα 18 πριγκίπισσα μου» σημείωσε η Αλέκα Καμηλά για την κόρη της, Μίλα, η οποία της μοιάζει πολύ. Η παρουσιάστρια δέχτηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για τα γενέθλια της κόρης της με την Μπέττυ Μαγγίρα να της γράφει: «Τι κοριτσάρος έγινε η Μίλα θα τρελαθώ! Να ναι γερή και τυχερή! Να την χαίρεστε!».

Η Αλέκα Καμηλά, δηλώνει πολύ γεμάτη από τη ζωή της και δεν την ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο τα παιδιά της να είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα.

«Αισθάνομαι πολύ γεμάτη, ζω τη ζωή μου μέσα από τα μάτια των παιδιών μου, ζω μια παιδικότητα που φοβήθηκα ότι την είχα χάσει κάποια στιγμή. Δεν μ’ ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ούτε ή λάμψη ούτε τα χρήματα, παρά μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου, να είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα, να ευχαριστιούνται την παιδική τους ηλικία. Αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο . Όσο πιο καλά περάσουν την παιδική τους ηλικία τόσο πιο καλά θα είναι και ως ενήλικες. Το παιχνίδι, η επαφή τους με τη φύση και τα ζώα, αυτά όλα τα κάνουν να είναι άνθρωποι, να μην γκρινιάζουν για τα υλικά αγαθά που μπορεί να μην έχουν. Αυτή η παιδικότητα τους είναι ό,τι καλύτερο, και το απολαμβάνω» έχει δηλώσει η Αλέκα Καμηλά στο παρελθόν σε συνέντευξή της στο περιοδικό «YOU».