Αλέκος Συσσοβίτης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

3 Μαρτίου 2020 19:08

Συσσοβ

Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στα θεατρικά του δεδομένα για τη φετινή σεζόν, καθώς και στην ιδιαίτερη μακρόχρονη φιλία που έχει αναπτύξει με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.
Αφορμή για τη γλυκιά εξομολόγηση του ηθοποιού ήταν η συνεργασία στην παράσταση «Lulu», η οποία παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά στο πρώτο μισό της σεζόν. «Είναι η δεύτερη φορά μετά την “Ελεύθερη Κατάδυση”. Θεατρικά η πρώτη. Έχουμε παραμείνει πάρα πολύ ισχυροί και δυνατοί φίλοι. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα με πάρει 00:05 για τα γενέθλιά μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.
«Είναι απίστευτο μετά από 22 χρόνια να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι η Καρυοφυλλιά! Μοναδικό, 00:05» πρόσθεσε, επίσης, ο γοητευτικός ηθοποιός. «Για μια περίοδο είχαμε απομακρυνθεί και αυτό είναι πολύ ανθρώπινο, θα ήταν απάνθρωπο να μην συνέβαινε για την ψυχή του καθενός μας. Πολύ γρήγορα, όμως, έδειξε μια τρομερή ανωτερότητα και πραγματικά αυτό συντήρησε μια έντονη φιλία και εδώ είμαστε για να ξεπερνάμε κάθε κατάσταση γιατί ο εγωισμός μας πνίγεται και μέσα από ένα ισχυρό πλήγμα συχνά δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε όπως θα έπρεπε».

https://youtu.be/dE9dsq0LLuM