Αλέκος Συσσοβίτης: «Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για πολλά χρόνια»

Συντάκτης: Newsroom

7 Φεβρουαρίου 2023 15:17

Αλέκος Συσσοβίτης: «Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για πολλά χρόνια»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και την εποχή που ακολούθησε, στην οποία δεν χτυπούσε το τηλέφωνό του.

«Είχα κάνει οκτώ ταινίες μέχρι να βγει το «Είσαι το ταίρι μου». Γίνεται η σειρά, η δημοσιότητα που είχαμε ήταν τεράστια και μετά δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για πάρα πολλά χρόνια. Το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν αυτό: ότι έγινα πολύ γνωστός τηλεοπτικά. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση τόσα χρόνια. Γίνεσαι γνωστός τηλεοπτικά από μία εμπορική σειρά και μετά το σινεμά ξαφνικά σου γυρνάει την πλάτη. Κακό είναι, μας λείπει.

Εγώ ήμουν φανατικός σινεφίλ. Με αυτή τη δουλειά ασχολήθηκα λόγω της ευαισθησίας και της ιδιαιτερότητας που είχα με το σινεμά. Ήμουν άρρωστος με το σινεμά. Δεν μετάνιωσα» αποκάλυψε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν δεχτήκαμε να πάμε δεύτερη χρονιά στο ‘Είσαι το ταίρι μου’, ενώ είχε 65% τηλεθέαση»!

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο Αλέκος Συσσοβίτης αναφέρθηκε στους ρόλους που τον σημάδεψαν καθώς και στη γνωριμία του με τον σπουδαίο Αλέκο Αλεξανδράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν μετανιώνει για κάτι που έχει κάνει, καθώς μαθαίνει μέσα από της ήττες και τα λάθη του, ενώ στάθηκε και στα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση.

«Το ξεκίνημά μου έγινε στην ‘Αίθουσα του Θρόνου’ στο MEGA και μετά ήρθε το ‘Είσαι το ταίρι μου’. Έπαιξα όμως και σε σίριαλ που πίστεψα και κόπηκαν», είπε.

Και πρόσθεσε: «Αντιδρούσα όταν με έλεγαν Νίκο, λόγω του ρόλου μου στο ‘Είσαι το ταίρι μου’. Τώρα που το βλέπω, καταλαβαίνω ότι σε συνδέουν με κάτι που αγάπησαν. Δεν θα συμμετείχα σε remake της σειράς, εδώ δεν δεχθήκαμε να το πάμε δεύτερη χρονιά όταν έκανε 65% τηλεθέαση».

Ο Συσσοβίτης παραδέχτηκε ότι μερικές φορές δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς μία μεγάλη επιτυχία, εκείνος όμως ήταν συνηθισμένος στην έκθεση.

«Έχει πολλά χρονιά να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για κινηματογράφο και με ενοχλεί. Αυτό έγινε μετά από το ‘Είσαι το ταίρι μου’. Έχω πει πάρα πολλά ‘όχι’ και είδα μετά τις δουλειές που έκαναν επιτυχία», είπε.

Σε άλλο σημείο, ο πρωταγωνιστής δήλωσε πως είναι αυτοδίδακτος και πως δεν γίνεται να ευνουχίσουμε τους ανθρώπους, καθώς πολλοί δεν έχουν σπουδάσει.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά στην «Αίθουσα του Θρόνου»: «Όταν μου σύστησαν τον Αλέκο Αλεξανδράκη ήμουν ‘ψάρακας’, είχα άγχος. Του λέει η Πηγή Δημητρακοπούλου (σ.σ.: η σκηνοθέτης της σειράς) ‘είστε άνετα;’ και απάντησε ‘όχι, γιατί έχω αγχώσει τον νεαρό’».

Τέλος, ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν πρόλαβε να τα πει όλα στη μητέρα του, σχολιάζοντας πως «σε μία άνω τελεία φεύγουμε όλοι» και πρόσθεσε πως από τη φύση του τού αρέσει η μοναχικότητα.