Αλέρτας – Φωτοπούλου: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Συντάκτης: Newsroom

3 Νοεμβρίου 2022 13:27

Αλέρτας - Φωτοπούλου: Χώρισαν ένα χρόνο μετά τον γάμο τους

Τον περασμένο Οκτώβριο παντρεύτηκαν και έναν χρόνο μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα εκδόθηκε το διαζύγιό τους, οπότε είναι πλέον και νομικά ελεύθεροι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Και τυπικά ελεύθερος είναι πλέον ο Διονύσης Αλέρτας, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso – βγήκε το διαζύγιό του με τη βρεφονηπιοκόμο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Νάγια Φωτοπούλου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2021 στην Εκάλη, λίγο προτού έρθει στον κόσμο ο μονάκριβος γιος του. Ωστόσο, μέσα στο καλοκαίρι έγινε γνωστό πως οι δυο τους περνούσαν σοβαρή κρίση.

Μια κρίση που έμελλε να τους οδηγήσει τελικά στον χωρισμό. «Ουσιαστικά μεταξύ τους όλα έγιναν πολύ γρήγορα» είχε δηλώσει τότε πρόσωπο από το περιβάλλον του προβεβλημένου pastry chef. «Η εγκυμοσύνη ήρθε πριν καλά καλά γνωριστούν. Ήθελαν και οι δύο να γίνουν γονείς, ήταν ερωτευμένοι, αλλά τελικά η καθημερινότητα λειτούργησε εις βάρος της σχέσης τους. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν από τους δύο γιατί αγαπούν πολύ το παιδί τους» είχε συμπληρώσει η ίδια πηγή.

Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα εκδόθηκε το διαζύγιό τους, οπότε είναι πλέον και νομικά ελεύθεροι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Ο Διονύσης, πάντως, περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του, ανεβάζοντας μάλιστα συχνά φωτογραφίες του στο Ιnstagram.

«Τα παιδιά δεν θέλουν καλό σύζυγο ή καλή σύζυγο, καλούς γονείς θέλουν» σημείωσε ο ίδιος με νόημα στη λεζάντα μιας από τις αναρτήσεις του.

Mάλιστα, ο Διονύσης Αλέρτας έχει ήδη σβήσει από τον λογαριασμό του όλες τις φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του, κάτι που όμως δεν ισχύει και για τη Νάγια Φωτοπούλου.