Αλέξανδρος Ρήγας: Η “δύσκολη” Χρύσα Ρώπα και η αποχώρηση της Σοφίας Μουτίδου απ’ το θέατρο

24 Μαρτίου 2019 11:30

Τι συνέβη μεταξύ τους και η Σοφία Μουτίδου αποχώρησε στα μέσα της σεζόν από την παράσταση “Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή;” Ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε εφ’ όλης της ύλης στην (αγαπημένη) Φανή Πλατσατούρα.

“Η Σοφία είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Πολύ έξυπνη, πολύ καλλιεργημένη, πολύ ταλαντούχα”, είπε και πρόσθεσε. “Την εκτιμώ βαθύτατα και δεν θα πω άσχημη κουβέντα για εκείνη γιατί έχουμε φάει και έχουμε πιει μαζί, έχω πάει στο σπίτι της, την έχω παντρέψει, έχω πάρει αγκαλιά το παιδί της, έχουμε κάνει άπειρα γέλια, δεν μπορώ όλα αυτά να τα παραβλέψω επειδή κάποια στιγμή, κάτι στράβωσε.”

“Οι επαγγελματικές σχέσεις κάνουν έναν κύκλο. Μπορεί και στη δική μας σχέση να μπήκε προσωρινά μια άνω τελεία. Αλλά, δεν μπορώ να ξεχάσω ό,τι μου έχει χαρίσει πάνω στη σκηνή. Άσε που καμιά φορά δεν καταλαβαίνουμε τις προσωπικές, υγιείς φιλοδοξίες του άλλου και στεκόμαστε χωρίς να το γνωρίζουμε, εμπόδιο στη διαδρομή του.”

Μίλησε, όμως, γενικά και για “δύσκολους συνεργάτες”. Αναφερόμενος στη Χρύσα Ρώπα στην προκειμένη. 

“Πιστεύω ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι έχουν μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση και ένα όχι τόσο, ισορροπημένο νευρικό σύστημα. Όταν για παράδειγμα βλέπω τη Χρύσα Ρώπα, με την οποία έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί και έχουμε «σκοτωθεί» άλλες τόσες, να ανεβαίνει πάνω στη σκηνή και να παθιάζεται, να παλεύει για την ατάκα -το μερτικό της στο σανίδι- και τελικά, να την καθαγιάζει εκεί, τότε υποκλίνομαι. Και δεν με νοιάζει αν το ίδιο βράδυ μαλώσουμε και το επόμενο πρωί δεν μιλάμε πάλι. Σέβομαι πάρα πολύ το ταλέντο.