Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον Γιώργο Παπαδάκη

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 11:46

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου μιλώντας για τον Γιώργο Παπαδάκη και την στήριξη που της προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα.

Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος για πρώτη φορά κατέβηκε στην Αθήνα και παρουσίασε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1 τις ημέρες του Ιουλίου ανοίγοντας για εκείνη μία καινούργια πόρτα επαγγελματικής πορείας.

Σήμερα η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου δίνει τη σκυτάλη στους επόμενους παρουσιαστές που θα αναλάβουν την πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού για τον Αύγουστο και μιλώντας για την στήριξη που της προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τις ημέρες που ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας το Γιώργος Παπαδάκης λύγισε στον αέρα μιλώντας για τον παρουσιαστή

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο Παπαδάκη, γιατί από την πρώτη στιγμή με στήριξε τόσο πολύ… Ήταν συγκινητική η στήριξη που δέχτηκα από τον Γιώργο Παπαδάκη. Μετά από τόσα χρόνια το λέω και συγκινούμαι. Γιατί από το 2004 κάνουμε συνδέσεις μαζί και μου είπε “όρμα, δώσε ό,τι μπορείς καλύτερο”. Με συγχωρείτε»

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου είναι συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη και της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα από το 2004 αναλαμβάνοντας όλες τις ζωντανές συνδέσεις από την συμπρωτεύουσα βγαίνοντας στην εκπομπή πριν καλά καλά βγει ο ήλιος.

Πάντως ερώτημα παραμένει το ποιο πρόσωπο θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπαδάκη όταν θα αποχωρήσει από την μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης στο Καλημέρα Ελλάδα ο ίδιος πάντως όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη του έχει βρει ποιο πρόσωπο είναι αυτό που θα αντικαταστήσει.