Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: νύφη στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου

20 Μαΐου 2022 09:45

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: νύφη στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η σχέση τους μετρά ήδη δύο χρόνια. Το όμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο GNTM  είπε τo Yes I Do στο Catwalk που επέστρεψε έπειτα από δυο χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊου

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου ήταν ένα από τα πολλά και γνωστά μοντέλα που φόρεσαν νυφικό για τη διοργάνωση. Η οποία έγινε για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο για ευνόητους λόγους. Ανάμεσα σε ένα ολάνθιστο σκηνικό κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και οίκοι νυφικών ένωσαν τις δυνάμεις τους με μια πληθώρα επωνύμων και παρουσίασαν ένα μοναδικό bridal show.

Νυφικό φόρεσαν επίσης και πάρα πολλές επώνυμες γυναίκες στηρίζοντας τον θεσμό. Είτε ήταν μοντέλα στο παρελθόν, είτε όχι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκεί για καμαρώσει την αγαπημένη του

Στο πλευρό της φυσικά βρισκόταν και ο αγαπημένος της Ηλίας Μπόγδανος. Ο οποίος την καμάρωσε με το νυφικό της. Ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί της λίγο πριν ανέβει στην πασαρέλα.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου δύο χρόνια. Και τόσο ο Ηλίας Μπόγδανος όσο και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δείχνουν να έχουν βρει ο ένας στον άλλο αυτό που έψαχναν.

Είναι αχώριστοι σε ό,τι κάνουν

Η Αλεξάνδρα μετά την αποχώρησή της από το GNTM βρήκε αυτό που ζητούσε στην αγκαλιά του τραγουδιστή. Και ο Ηλίας Μπόγδανος από τη μεριά του είχε ένα δυνατό στήριγμα μέχρι τον τελικό του Survivor. Από τότε είναι αχώριστοι σε ό,τι κάνουν.

Η Αλεξάνδρα ήταν ένα μοναδικό στήριγμα για τον Ηλία μέχρι τον τελικό του Survivor

«Δεν μ΄αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Μπορώ να σου πω όμως ότι βρήκα έναν άνθρωπο που θαυμάζω όσο δεν έχω θαυμάσει κανέναν άλλο άνθρωπο. Είμαι πολύ τυχερός που έχω ένα τέτοιο πλάσμα δίπλα μου. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά αυτό τον άνθρωπο τον θαυμάζω και τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ οτιδήποτε κι αν γίνει.

Στενοχωρήθηκα γιατί όσο ήμουν στο παιχνίδι μπορεί να αγκάλιαζα κάποια συμπαίκτριά μου αλλά να φαινόταν αλλιώς προς τα έξω. Εκεί που ο δημοσιογράφος που θέλει να βγάλει θέμα δεν θα σκεφτεί το αγόρι ή την κοπέλα που είναι πίσω. Δεχόταν πόλεμο, οι κάμερες πήγαιναν κάτω από το σπίτι της».

Φωτογραφίες: ndp