Αλεξάνδρα Ούστα: «Έγραφαν ανούσια και λάθος πράγματα για μένα»

24 Απριλίου 2022 12:15

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την υπερβολική δημοσιότητα που πήρε η σχέση της με τον Σάκη Μπουλά.

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έγραφαν ανούσια και λάθος πράγματα για μένα».

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει με τα τελευταία χρόνια για να την βοηθήσει σε πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε αλλά αναφέρθηκε και στην απώλεια του ηθοποιού Σάκη Μπουλά και στην δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους τα τελευταία χρόνια

Η υποκριτική έχει λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά στη ζωή σου;

Απόλυτα. Μέσα από το θέατρο έμαθα να ζω, να έχω διαπροσωπικές σχέσεις, να εκφράζομαι.

Ένιωσες ποτέ την ανασφάλεια του επαγγέλματος;

Ναι βέβαια. Αλλά όχι τόσο στην αρχή της πορείας μου, γιατί μου ήρθαν πιο ομαλά τα πράγματα στην αρχή και δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ αν θα έχω δουλειά την επόμενη σεζόν. Από ένα σημείο κι έπειτα όμως, τα πράγματα δεν προχωρούσαν όπως τα είχα στο μυαλό μου, οπότε ήρθαν κάποιες ανασφάλειες. Αλλά πάντα κάτι γινόταν κι ερχόταν αυτό που ήθελα, αλλά όχι την στιγμή που το ήθελα.

Ένιωσες έπαρση, ειδικά στην αρχή της καριέρας σου, με την επιτυχία;

Όχι. Είχα πάντα ανθρώπους, τόσο εντός, όσο και εκτός χώρου, που τους επέλεγα για να με προσγειώσουν αν χρειαστεί. Δεν χρειάστηκε να το κάνουν όμως. Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν είχα τάσεις αγοραφοβίας και δυσκολεύτηκα να τις ξεπεράσω. Το ίδιο μου το επάγγελμα όμως και η θέλησή μου, με βοήθησαν να τις αντιμετωπίσω.

Διάβασες ποτέ κάποιο δημοσίευμα για σένα, που σε ενόχλησε;

Ναι υπήρξαν στιγμές, αλλά για μένα δεν είχε νόημα να ασχοληθώ. Δεν ήταν κάτι που προσέβαλε την προσωπικότητά μου. Απλά έγραφαν ανούσια και λάθος πράγματα.