Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκινεί για την απώλεια του παιδιού της – «Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος»

Συντάκτης: Newsroom

29 Νοεμβρίου 2022 15:00

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την απώλεια του παιδιού της: «Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και την ατυχή εγκυμοσύνη που είχα στα 42 της χρόνια.

«Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια»

«Πάντα είχα την αίσθηση ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με ένα άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική και, όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα. Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια αλλά ένας καλός ή ένας κακός γάμος φαίνεται στο τέλος».

Διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρώην συζύγους της

«Αν έχεις κρατήσει μία καλή σχέση με τον σύντροφό σου, ήταν ένας καλός γάμος».

Η απώλεια του παιδιού που είχε στην εγκυμοσύνη, στα 42 της χρόνια

«Συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα» εξομολογείται η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ενώ παραδέχεται ότι πέρασε από το μυαλό της και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας αλλά λόγω φόρτου και επαγγελματικής αβεβαιότητας δεν το τόλμησε.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στα χρόνια της τηλεόρασης των 90’s

«Είχα κάνει κάποια επεισόδια σε ένα από τα πρώτα σήριαλ του Ant1, στη «Σκιά του χρήματος» και εκεί με είδε ο Νίκος Φώσκολος και με πήρε στη Λάμψη. Η Λάμψη τότε έκανε 70% τηλεθέαση. Έπαιζες σε ένα επεισόδιο και την άλλη μέρα έβγαινες έξω και σε ήξεραν όλοι».