Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν πάθαινα κρίσεις πανικού, πήγα σε ψυχίατρο και το πρόβλημά μου λύθηκε με αγωγή»

Συντάκτης: Newsroom

14 Σεπτεμβρίου 2022 14:02

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν πάθαινα κρίσεις πανικού, πήγα σε ψυχίατρο και το πρόβλημά μου λύθηκε με αγωγή»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την περίοδο που χρειάστηκε βοήθεια από ειδικό, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό».

«Σε κάποια δύσκολη στιγμή που περνούσα κρίσεις πανικού, αυτό που χρειαζόμουν ήταν ψυχίατρος. Δεν χρειαζόμουν κάτι άλλο. Μου είπε ότι «δεν χρειάζεσαι καμία συνεδρία, δεν έχεις κανένα θέμα να λύσουμε περαιτέρω. Λύθηκε με αγωγή».

Για τη θεατρική της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Η συνεργασία ήταν καλή, αλλά δεν ήταν από τους ανθρώπους που πραγματικά ήθελα να συνεργαστώ ξανά γιατί όντως ήταν ένας εξουσιομανής άνθρωπος. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ευγενικοί με τους ηθοποιούς, έχω συνηθίσει αλλιώς, δεν έχω συνηθίσει σε φωνές. Γενικότερα, υπήρχε μια συμπεριφορά την οποία εγώ δεν εκτίμησα».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μιλάει για τον σύντροφό της και «στάζει μέλι»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της και επιχειρηματία, Κυριάκο Σκούρα.

«Δεν μου πήγε απλά καλά αυτή η σχέση αλλά εξαιρετικά καλά. Και θέλω να συνεχίσει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Κλείνουμε έναν χρόνο μαζί. Γνωριστήκαμε μέσω παρέας και κολλήσαμε από την επόμενη μέρα. Ήθελα να έρθει ένας σύντροφος ζωής και τον βρήκα. Στο παρελθόν το είχα ζητήσει με λάθος τρόπο. Ζητάς ακριβώς τι θέλεις από το σύμπαν, τις προδιαγραφές και όταν έχεις καθαρίσει το τοπίο μέσα σου και έχεις ξεφορτώσει κάποια πράγματα έρχεται».

«Επέλεγα να είμαι με άντρες που είχαν τη ζήλια. Ποτέ δεν είχα δώσει δικαίωμα για τίποτα. Ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει, με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι. Είναι Υδροχόος, ξέρω που πάω. Δεν έχει κανέναν λόγο να ζηλέψω, υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός, θέλουμε και οι δύο να συμπορευτούμε. Μένουμε μαζί».

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν με αναγνώριζε κι αυτό ήταν το χειρότερο»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε με λόγια συγκίνησης για την απώλεια του πατέρα της αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις καταπιεστικές συμπεριφορές αλλά και στην αφόρητη ζήλια που έχει ζήσει κατά το παρελθόν από συντρόφους της και αποκάλυψε πώς κατάφερε να ξεφύγει από όλα αυτά και να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη την έχει επιλέξει.

Φυσικά δεν δίστασε να μιλήσει και για τα διαζύγια της ζωής της και το πόσο επίπονη είναι μία τέτοια διαδικασία για ένα ζευγάρι ενώ δεν απέκλεισε έναν νέο θυελλώδη έρωτα στη ζωή της.

«Έχω ζήσει καταπιεστική συμπεριφορά από ζήλια. Κάποια στιγμή είχα παρακολούθηση από τηλέφωνα και το πήρα χαμπάρι. Μου είχαν βάλει κοριό στο σταθερό. Τα διαζύγια δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορεί να σου τύχει. Όταν σκέφτομαι τι έχει γίνει λέω “εγώ φταίω, δεν μου φταίει ο άλλος άνθρωπος”. Κρατάω πολύ καλές σχέσεις, εξαιρετικές.

Επειδή είμαι ηθοποιός δεν θα ζήσω την ζωή μου; Για όνομα του Θεού! Έχω και κάποιες εκδηλώσεις να πάω, θα τον κρύβω τον άνθρωπο; Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο οι παπαράτσι έσκαγαν μέσα από θάμνους. Δεν έχω καταλάβει εάν κάποιος σύντροφος μου με είχε απατήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψάξω κινητό, ποτέ.

Δεν με αναγνώριζε κι αυτό ήταν το χειρότερο. Όταν έφυγε δεν έκλαψα τόσο πολύ, γιατί τα προηγούμενα χρονιά έκλαιγα συνεχώς. Η μαμά μου… Δεν έχω ξαναδεί τόσο αγάπη! Ήταν δίπλα στον μπαμπά μου. Της έλεγα “μαμά σε θαυμάζω” και μου έλεγε ότι “αυτός ο άνθρωπος με έχει κάνει ευτυχισμένη όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου”».