Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά;

23 Απριλίου 2022 12:45

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν με αναγνώριζε κι αυτό ήταν το χειρότερο»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Γιάννη Πάριο και τον ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά;

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή στην σχέση της με τον Γιάννη Πάριο αλλά και στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου.

«Σιγά, εδώ ο κόσμος καίγεται, με εμένα θα ασχοληθούν; Το θεωρώ πολύ ναρκισσιστικό να σκέφτεσαι ότι η δική σου ζωή απασχολεί τόσο τον κόσμο. Εντάξει, τον έχει απασχολήσει τόσο όσο, γιατί κάποτε είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη (Γιάννης Πάριος).

Μου είχε έρθει λίγο απότομα όλο αυτό γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πάντως ότι η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση. Οι δύο άνθρωποι κάνουν κακό σε μια σχέση. Αν έχει γερές βάσεις, κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μπορεί να την επηρεάσει»

Η συζήτηση Φτάνει στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου και ηθοποιός ξεκαθαρίζει για το εάν τελικά θα ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας

«Ο τρίτος γάμος τώρα είναι κάτι που δεν το αποκλείω, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Δεν καίγομαι να φορέσω νυφικό για τρίτη φορά. Αν προκύψει, καλώς. Αν δεν προκύψει, και πάλι καλώς.

Αυτό που με αφορά σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι η συντροφικότητα. Είμαι με έναν άνθρωπο σε μια εξαιρετική σχέση και θέλω να πιστεύω ότι θα ωριμάσουμε μαζί, δεν μου αρέσει η λέξη “μεγαλώσουμε”».

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την ίδια να περιορίζει αρκετά τις εμφανίσεις της μπροστά σε φωτογραφικούς φακούς και τηλεοπτικές κάμερες.