Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείχνει το τατουάζ που έκανε ο Στάθης Σχίζας με το όνομά της

Συντάκτης: Newsroom

8 Νοεμβρίου 2022 14:26

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δείχνει το τατουάζ που έκανε ο Στάθης Σχίζας με το όνομά της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ένα από πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πρόσφατα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους καθώς μένουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Το ζευγάρι πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του και κάτι τέτοιο έκανε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας πήγαν για μασάζ και η επιχειρηματίας ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram και έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει ο αγαπημένος της με το όνομά της.

Ο νικητής του Survivor, λοιπόν, έγραψε πάνω από τη λεκάνη του το όνομα “Αλεξάνδρα”, με την σύντροφο του να το μοιράζεται χαρούμενη με τους ακολούθους της.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο καιρό πριν ο Στάθης Σχίζας είχε αποκαλύψει πως το συγκριμένο τατουάζ το έκανε πέρσι.Παναγιώταρου - Σχίζας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Παναγιώταρου – Σχίζας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους. Η ξανθιά καλλονή και ο νικητής του «Survivor», σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret», εδώ και λίγο καιρό µένουν µαζί στο Παγκράτι και ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Ο Στάθης, µάλιστα, σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση δηλώνοντας μάλιστα πως η συγκατοίκηση κυλάει τέλεια.

«Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί», αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας απάντησε και για το ενδεχόµενο οι δυο τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Ακόµα είναι νωρίς να µιλάµε για γάµο. Αλλωστε, ο γάµος δεν είναι κάτι πέρα από ένα χαρτί. Εµένα µε ενδιαφέρει να είµαστε αγαπηµένοι και ευτυχισµένοι. Εξάλλου, βλέπουµε ζευγάρια παντρεµένα που δεν είναι αγαπηµένα ούτε ερωτευµένα».