Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Φώτα Χαμηλά»: Εκρηκτικό νέο Τραγούδι & Music Video

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 20:50

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Φώτα Χαμηλά»: Εκρηκτικό νέο Τραγούδι & Music Video

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει το solo ντεμπούτο της στη μουσική και παρουσιάζει το «Φώτα Χαμηλά», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Το «Φώτα Χαμηλά» είναι ένα δυναμικό pop anthem που ερμηνεύει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε μουσική Digi και Andy Nicolas και στίχους Andy Nicolas.

Το single συνοδεύεται από ένα εξίσου «εκρηκτικό» music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis, όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαγνητίζει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη χορογραφία της.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρουσιάζει ένα solo track. Έχει προηγηθεί η συνεργασία της με τους Kings στο «Papi», ενώ το μουσικό ταμπεραμέντο της ξεδιπλώθηκε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν μέσα από το show «Just The 2 Of Us», όπου κατέκτησε την πρώτη θέση, με παρτενέρ την Κατερίνα Λιόλιου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκαλύπτει για Στάθη Σχίζα – «Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί»

Βρέθηκε στην εκπομπή του Alpha “Super Κατερίνα” και μίλησε τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα αποκαλύπτοντας ότι μαζί 1,5 χρόνο και ότι έχει γνωρίσει την κόρη του

«Έρχονται κοντά τα παιδιά, λογικό είναι. Περνάνε όλες αυτές τις κακουχίες… Έχω το πάνω χέρι φουλ σε αυτή τη σχέση. Τώρα το βλέπω το πλάνο αυτό, δεν το είχα ξαναδεί. Δεν το παρεξηγώ όμως γιατί βλέπω ότι αυτός κοιμάται σχεδόν. Νομίζω ότι είναι φιλικό όλο αυτό. Αν ήταν να είχε γίνει κάτι, θα είχε γίνει εδώ και καιρό».

«Επειδή ξέρω τον Στάθη πολύ καλά, ίσως ακούγεται λίγο περίεργο αλλά δε θα διακινδύνευε τη σχέση μας. Έχει περάσει από χίλια κύματα αυτή η σχέση και πιστεύω ότι ειδικά τώρα που έχει βγει όλο αυτό προς τα έξω, μετά από τόσο καιρό, δε θα το διακινδύνευε. Είχαμε δοκιμασίες και δυσκολίες, ειδικά τον πρώτο καιρό που ήμουν και εγώ χωρισμένη».